Mozaik
FLUENTES: “NA TVOJIM RUKAMA”

Spot snimljen tijekom koncerta u Đakovu
Objavljeno 23. ožujka, 2023.
Nakon fenomenalnog koncerta za Valentinovo u Đakovu, osječka grupa Fluentes donosi nam novi spot i singl "Na tvojim rukama". Spot je snimljen tijekom koncerta u Centru za kulturu Đakovo, pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera.

- Krajem prošle godine odlučili smo se vratiti na početne postavke i resetirati se. Vraćanje na početne postavke za nas podrazumijeva koncert u Đakovu - grandiozan, ispunjen svjetlom i zvukom, natopljen ljubavlju i emocijama. Ujedno, koncert je bio izlika za snimanje spota za novu pjesmu "Na tvojim rukama", koncertnog filma i možda live albuma. Mjesec i pol dana pripreme i troje novih ljudi (Dora Vestić, Nera Mamić i Josip Horvat), koji su svojim glazbenim umijećem oplemenili naš zvuk, a koncert učinili nezaboravnim i posebnim. U pripremama za taj koncert Nera i Dora donijele su, u izvedbi uživo u pjesmi "Na tvojim rukama", novo čitanje pjesme koju smo nakon koncerta odlučili ponovno snimiti, jer pjesmu bez njihovih vokala više nismo mogli niti zamisliti. To su posebni trenuci koje najviše volimo kad se dogode - kad nešto toliko posebno dotakne našu pjesmu da je drugačije više ne možemo niti čuti - kaže frontmen Goran Bošković.

Spot je snimljen tijekom koncerta 14. veljače 2023., na Valentinovo, u Centru za kulturu Đakovo.

- Hvala svima, dragi ljudi, jer ste godinama uz nas, što nas pratite i slušate te vjerujete u glazbu - ogoljenu, čistu, bez sjajnog celofana - samo emocija i ljubav - izjavili su članovi benda Fluentes. T.K.
Možda ste propustili...

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

Najčitanije iz rubrike