Mozaik
SKIJAŠKA NESREĆA

Gwyneth Paltrow pred američkim sudom
Objavljeno 21. ožujka, 2023.
Glumica Gwyneth Paltrow trebala bi se pojaviti pred američkim sudom zbog tvrdnje da je teško ozlijedila čovjeka u nezgodi na skijalištu u Utahu 2016. Američku je glumicu tužio umirovljeni optometrist Terry Sanderson, koji tvrdi da je Paltrow skijala "potpuno izvan kontrole" te ga pritom udarila na skijalištu u Deer Valley Resortu u Park Cityju, u Utahu. Sanderson tvrdi da se Paltrow sudarila s njim "pri čemu ga je srušila, što je kod njega rezultiralo ozljedom mozga, četiri slomljena rebra te još nekim težim povredama". Postupak bi trebao trajati osam dana. Sanderson sada traži odštetu od 300.000 dolara, nakon što je njegov prethodni zahtjev za 3,1 milijun dolara odbačen.

- Ovaj slučaj odnosi se na skijašku nesreću na skijalištu u Deer Valleyju, gdje je optužena Gwyneth Paltrow skijala bez kontrole, udarivši s leđa Terryja Sandersona koji se spuštao niz padinu. Pritom ga je srušila, što je kod njega rezultiralo ozljedom mozga, četiri slomljena rebra te ostalim težim povredama. Paltrow je nakon sudara ustala, okrenula se i odskijala dalje, ostavivši Sandersona zapanjenog i teško ozlijeđenog da leži u snijegu - stoji u prvobitnoj tužbi podnesenoj 2019.

U podnesku se kaže i da Sandersonu nije pokušao pomoći ni instruktor skijanja koji je trenirao Paltrow, premda je vidio da je ozlijeđen. Nije poslao po pomoć te je kasnije optužio Sandersona da je on izazvao nesreću u "lažnom izvješću kojim je želio zaštititi svoju klijenticu".

Sanderson je ranije pojasnio da je tužbu podigao tek nakon tri godine, jer je imao problema s odvjetnicima i jer nije mogao normalno funkcionirati zbog potresa mozga. Paltrow je kasnije podnijela protutužbu u kojoj stoji da je Sanderson na skijalištu udario u nju. Glumica je kazala i kako je bila toliko potresena zbog sudara na ski stazi da taj dan više nije skijala sa svojom obitelji. Dodala je da joj se Sanderson ispričao i rekao da je dobro. H
Na sud mora zbog tvrdnje da je teško ozlijedila čovjeka u nezgodi na skijalištu u Utahu 2016.

Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

"PRVA LJUBAV, PRVA BOL"

Novim singlom Domenica objasnila zašto se prvi pamte

2

HIT-SERIJA

“Morning Show” se nastavlja

3

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku