TvObzor
U TREĆOJ EMISIJI “PLESA SA ZVIJEZDAMA” NE PROPUSTITE 12 KOREOGRAFIJA POSVEĆENIH LJUBAVI

Plesnim podijem zavladat će ljubavna čarolija
Objavljeno 17. ožujka, 2023.

Nakon što je prvi plesni par napustio show “Ples sa zvijezdama” - plesno putovanje dalje ne nastavljaju Deniss i Jakov, koji su poručili da će unatoč ispadanju nastaviti s plesnim treninzima - ostalih dvanaest parova predano radi na svojim koreografijama ne bi li ove nedjelje gledateljima pružili vrhunsku zabavu u trećoj emisiji uživo, koja će tematski biti posvećena ljubavi.



Osim što ćemo imati prilike vidjeti nezaboravne koreografije u koje će zvijezde i mentori utkati svoje ljubavne priče, doznat ćemo i što za njih znači ljubav te koje ih vrste ljubavi pokreću. Dok će neki progovoriti o ljubavi prema najbližim članovima obitelji, drugi će otkriti svoju ljubav prema prirodi, sportu, čovječanstvu i humanitarnom radu, a emisiju će obilježiti brojne zanimljive, dirljive i inspirativne priče.

Plesnim podijem u nedjelju će zavladati ljubav, a tek ćemo vidjeti koji će plesni parovi oduševiti i pokazati najveći napredak u odnosu prema prethodnim dvjema emisijama. U nadolazećoj emisiji uživo vidjet ćemo tri slowfox, dvije lyrical, dvije rumba i dvije samba koreografije, a po jedan par ljubavnu će priču ispričati kroz valcer, cha cha cha i jazz.

Kojeg će člana žirija ljubavne koreografije najviše dirnuti i koji će natjecatelji ispuniti njihova visoka očekivanja također ćemo doznati u nedjelju, ali jedno je sigurno - u večeri posvećenoj ljubavi plesne čarolije neće nedostajati. No, za jedan od parova plesna avantura završit će ove nedjelje, a kako bi osigurali svoje mjesto u idućoj emisiji popularnog showa natjecatelji moraju impresionirati ne samo žiri nego i gledatelje, o čijim će glasovima ovisiti njihova sudbina. Gledatelji ispred malih ekrana imat će priliku glasovati za svoje favorite preko telefona, mobitela ili DNEVNIK.hr aplikacije od trenutka kada voditelji najave početak glasovanja. Onaj par koji u finalnom glasovanju osvoji najmanji broj glasova, napustit će emisiju i natjecanje.

Svakako nas očekuje još jedna glamurozna i zabavna večer prepuna emocija i pozitivne energije, uz spektakularnu scenografiju i raskošne kostime koji će savršeno upotpuniti svaki nastup. Novu epizodu hit showa “Ples sa zvijezdama” ne propustite u nedjelju, 19. ožujka, s početkom u 20.15, na Novoj TV, a sve zanimljivosti o showu i natjecateljima pratite na digitalnim kanalima showa. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike