Sport
U SLAVONIJU STIŽE DOBRO NOGOMETNO DRUŠTVO

U Orahovicu dolazi i Eduardo da Silva
Objavljeno 16. ožujka, 2023.
Nekadašnji igrač Osijeka, Dinama, Heerenveena, minhenskog Bayerna, Sportinga, Panathinaikosa..., Danijel Pranjić, ovoga ljeta (24. lipnja) sprema oproštajnu utakmicu u Orahovici. Kako je nekada branio boje NK Papuk, za mjesto oproštaja izabrao je teren na kojemu je krenuo u nogometni svijet. Na oproštajku su dolazak potvrdili nekadašnji Pranjićevi suigrači iz Orahovice, Osijeka, Dinama te hrvatske reprezentacije - Ivan Bošnjak, Gordon Schindelfeld, Josip Šimunić, Bojan Živković, Igor Babić, Ivan Rakitić, Goran Popov, Miralem Sulejmani, Ivan Klasnić, Hrvoje Vejić, a posljednji koji je poslao poruku: "Dolazim na igralište Papuka u lipnju", je Brazilac s hrvatskom putovnicom Eduardo da Silva.

Pranjićeva oproštajka održava se u organizaciji Udruge 33515, suorganizaciji Grada Orahovice i Virovitičko-podravske županije te pod generalnim pokroviteljstvom Vinarije Patkoš i Osječke pivovare. Sav prihod s ovog humanitarnog spektakla namijenjen je za pomoć u liječenju desetogodišnjeg Petra Špeha.

- Dudu je jedan od najboljih napadača s kojima sam igrao. Velika šteta što mu se dogodila takva ozljeda, jer Eduardo bi bio svjetska klasa. Lakoća postizanja pogodaka bila je njegov najveći forte. Obožavao sam s njim igrati u dresu reprezentacije. Jako mi je drago da je prihvatio moj poziv i što će doći u Orahovicu - kazao je Pranjić za portal 33515.net.

Jedno je sigurno, u lipnju će se na igralištu orahovačkog NK Papuk u Pranjićevu čast okupiti raznoliko i dobro nogometno društvo. I. Li.
Možda ste propustili...

OSMINA FINALA KUPA HRVATSKE U KUGLANJU

Očekivani rasplet za slavonsku petorku, dvojac među osam

MŽNL OSIJEK - VINKOVCI

Vardarac u stotoj do sva tri boda

LOŠA ISKUSTVA BIJELO-PLAVIH U TUROPOLJU

Gorica nema imperativ, ali Osječani neće dobiti popust

Najčitanije iz rubrike