Mozaik
IMAJU VEĆINSKI UDIO U FURNACE RECORD PRESSINGU

Metallica kupila tvornicu vinila
Objavljeno 15. ožujka, 2023.
Bend je kupio većinski udio u Furnace Record Pressingu u Virginiji. Riječ je o jednoj od najvećih tvornica za prešanje vinila u SAD-u. Metallica je sada većinski partner u tvornici koju je 1996. osnovao Eric Astor.



- Izgradnja Furnace Recording Pressinga u posvećenu i iskusnu obitelj stručnjaka kakva je danas bila je golem napor, ali nevjerojatno zadovoljstvo. Znanje da nam je dugoročna budućnost osigurana, dok istovremeno možemo bolje iskoristiti prilike za rast, doista je uzbudljivo za svakog člana osoblja Furnacea - kaže Astor.



- Ne bismo mogli biti sretniji što ćemo našu suradnju s Furnaceom, posebno s Ericom, Alijem i Markom, podignuti na višu razinu. Njihov neovisni duh, strast koju imaju prema svom zanatu. Kulturološki smo srodne duše - kaže Lars Ulrich.



Furnace je tiskao mnoštvo reizdanja za Metallicu (box set vinila albuma "Kill ‘Em All", "Ride The Lightning" i "Master Of Puppets").



- Ova produbljena veza između Metallice i Furnacea osigurava da će obožavatelji vinila diljem svijeta, posebno naši Peti članovi, i ubuduće imati pristup visokokvalitetnim pločama - kaže James Hetfield. T.K.
Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike