Regija
PROSLAVA OBLJETNICE ŠRD-A ŠARAN PODGAJCI PODRAVSKI

U 60 godina više od 730 pehara
Objavljeno 15. ožujka, 2023.
PODGAJCI PODRAVSKI



U ribičkom domu održana je svečana skupština ŠRD-a Šaran Podgajci Podravski u povodu 60. godišnjice rada. Više od 730 pehara koji ukrašavaju prostorije ŠRD-a Šaran svjedoče o dugogodišnjoj uspješnoj tradiciji. Predsjednik društva Slavko Dolančić podsjetio je na povijest te napomenuo kako su za izgradnju ribičkog doma 1968. godine na obali Stare Drave najzaslužniji prvi predsjednik Karlo Dolančić i tajnik Imro Filaković. Prisjetio se i gradnje drvenog pješačkog mosta do ribičkog doma 1994. godine, a koji je obnovljen 2007. uz potporu brojnih donatora.

Predsjednik Dolančić istaknuo je i brojne uspjehe članova društva na ribičkim natjecanjima. Najbolje rezultate u povijesti društva ostvario je Tihomir Ronta, dugogodišnji član ŠRD-a Šaran, koji je najveći uspjeh zabilježio 1994. godine izborom plasmana u 1. ligu Hrvatskog športsko-ribolovog saveza. Tihomir Ronta i Josip Nikolić stekli su status državnih reprezentativaca, a Ronta je kao trener Šarana osvojio i srebrnu medalju u Sloveniji na Svjetskom prvenstvu.

Sjednici je, uz članove, nazočio i gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić, koji je uputio čestitke te izrazio zadovoljstvo što na području Grada djeluje jedno ovakvo uspješno društvo.

Na sjednici su uručena priznanja i zahvalnice Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza zaslužnima za razvoj ŠRD-a Šaran. S. Fridl
Možda ste propustili...

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

ŽUPAN DEKANIĆ PRIMIO I DARIVAO MALE NOGOMETAŠE

Uspješni limači NK-a Radnički

BRINUT ĆE SE O 36 STARIJIH OSOBA

Ugovori o radu i bicikli za 6 žena

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana