Mozaik
HRVATSKA PJESMA ZA EUROVIZIJU

Gonzo je režirao spot za pjesmu “Mama ŠČ!”
Objavljeno 13. ožujka, 2023.

Pjesma "Mama ŠČ!", kojom će Let 3 ove godine Hrvatsku predstavljati u Liverpoolu na izboru za pjesmu Eurovizije, dobila je i svoje videoizdanje, a od premijere se spot nalazi na drugom mjestu YouTube trendinga za glazbu. Snimljen je u režiji poznatog redatelja Radislava Jovanova Gonza, kojemu je ovo, kako sam kaže, samo šlag na tortu nakon svih godina uspješne suradnje i prijateljstva.

- Njime se pokazuje koliko je bitna antiratna poruka na njihov, naš pravi i jedini način. Ono što ne znaju ljudi po Europi i BBC-ju je da su oni jaki koncertni bend s dugačkom tradicijom performansa i u teatru i na koncertima te da nisu nastali samo zbog Eurosonga. Hvala Stanleyju Kubricku! - izjavio je Radislav Jovanov Gonzo.

 



Videospot je sniman u Zagrebu, a osim Leta 3 u spotu se pojavljuje Jovanka Broz Titutka (House of Flamingo) i njezine plesačice.

- Spot je jagoda na šlagu na vrhu torte koja se zove "Mama ŠČ!" i vjerujemo da će publika uživati u njemu. Redatelj mu je naš dugogodišnji suradnik, suborac, velikan hrvatske spot-produkcije Radislav Jovanov Gonzo, koji je autor većine naših spotova. I ovog puta mu je uz našu pomoć, pošlo za rukom napraviti vrhunski uradak - kaže Zoran Prodanović Prlja.

Nakon pobjede na Dori "Mama ŠČ!" je u vrhu trendinga na YouTubeu, preuzela je radijski eter, a pojačano se sluša i na svim streaming platformama diljem svijeta. T.K.

Možda ste propustili...

LUKA VIDOVIĆ S PREDSTAVOM “U ČEMU JE TRIK?”

Stiže i u Donji Miholjac i Slatinu

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

Najčitanije iz rubrike