Mozaik
RAD SU ZAPOČELI NEPOSREDNO PRIJE PANDEMIJE

Boa II objavila autorski album “Sinovi & kćeri”
Objavljeno 14. ožujka, 2023.
Objavljen je "Sinovi i kćeri", drugi studijski album grupe Boa ll, ujedno prvi s novim autorskim pjesmama. Rad na albumu "Sinovi & kćeri" počeo je neposredno prije početka pandemije pa je funkcioniranje benda postalo neizvedivo. Tu se iskristalizirala činjenica da Luka Banić (gitare/klavijature) i Mladen Puljiz odlično funkcioniraju kao tandem pa su zajedničkim radom napravili glazbu i aranžmane za većinu pjesama. Mladen Puljiz napisao je sam sve stihove i glazbu za tri pjesme.

Album sadrži osam pjesama, a od prošlog je petka dostupan za prodaju preko Menart webshopa, u Menart multimedijalnoj knjižari i svim boljim CD shopovima. Bend je, na albumu, odlučio surađivati sa što većim brojem glazbenika, tako da su u ovaj album svoj talent i trud uložili i Mario Huljev, Preksi, Buč, Alen Križaj, Martina, Sara, Helena, Marko Rabotić, Gojko Tomljanović…. Tri su pjesme snimljene u Zadru i glazbeni producent je Šaša Miočić, a produkciju ostalih pjesama potpisuje Leo Anđelković Baltazar, koji je i odsvirao bubnjeve i otpjevao prateće vokale. Posljednje dvije pjesme snimili su kao bend i trenutačno se spremaju za live nastupe na kojima će, uz predstavljanje novih pjesama, svirati i neke od najvećih uspješnica Boe prema Puljizovu izboru..

U bendu su, uz Mladena Puljiza i Luke Banića, Elvis Sršen Noa klavijature, Branko Štrbić bas, Frano Putica bubanj te Martina Banić Petrlić i Antea Žure kao prateći vokali. T.K.
Možda ste propustili...

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike