Crna kronika
OČEVID POGIBIJE 48-GODIŠNJAKA

Pješak se nalazio na sredini kolnika
Objavljeno 14. ožujka, 2023.
Poznati su detalji teške prometne nesreće u blizini Belog Manastira, a u kojoj je smrtno stradao 48-godišnji muškarac. Kako doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske, nesreća se dogodila u nedjelju, oko 5.10 sati, oko 300 metara od ulaza u Beli Manastir, iz smjera Kozarca. Policijskim očevidom djelatnika Policijske postaje Beli Manastir rukovodio je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika Osijek. U vrijeme ove tragedije još je bila slaba vidljivost, gotovo mrak, jer se tek počelo razdanjivati.

- Do prometne nesreće došlo je kada se 32-godišnji vozač osobnog automobila kretao iz smjera Belog Manastira u smjeru Kozarca, gdje je prednjim djelom vozila udario u 48-godišnjeg pješaka iz Belog Manastira koji se nalazio na sredini kolničke trake. Od sline udara tijelo je odbačeno na kolnik gdje je pješak od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo. Očevid na mjestu događaja obavio je zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Osijeku, u suradnji s policijskim službenicima Policijske postaje Beli Manastir, priopćeno je iz Policijske uprave osječko-baranjske. Tri i pol sata, u vremenu od 5.20 do 8.50 sati u nedjelju, dionica ceste DC-7 od Belog Manastira do raskrižja DC-7 i DC-212 (Karanac - Kneževi Vinogradi - Batina), bila je zatvorena za sav promet.

Osim ove nesreća s poginulom osobom, na cestama Osječko-baranjske županije u nedjelju i prvim satima ponedjeljka dogodilo se još sedam prometnih nesreća. Još su dvije osobe lakše ozlijeđene. Četiri prometne nesreće dogodile su se na području Osijeka, dvije na području Donjeg Miholjca, a po jedna na području Baranje i Našica. M.Bugarić
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNA ŽRTVA INTERNETSKIH PREVARANATA

"Dionice" ga koštale 10.000 eura

OŠTEĆEN 55-GODIŠNJI SLAVONAC

Neznanac prijevarom podigao kredit od 8200 eura

INTERVENCIJA VATROGASACA U ALJMAŠU

Požar na pomoćnoj zgradi župnog ureda

Najčitanije iz rubrike