Crna kronika
NOVI ZLOČIN U VARAŽDINSKOJ ŽUPANIJI

Ubijena žena, policija privela sina
Objavljeno 12. ožujka, 2023.
Još jedan zločin u kratkom vremenu zgrozio je varaždinski kraj. Mrtvo tijelo 70-godišnjakinje pronađeno je u subotu u stanu u Ivancu, a nakon što je obdukcijom utvrđeno da je žena ubijena, privedena je jedna osoba, priopćila je u nedjelju Policijska uprava varaždinska. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o sinu ubijene žene.

Dojavu o nalasku mrtve žene u stanu u Ivancu policija je zaprimila u subotu u 20.05, a dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je kako je riječ o tijelu 70-godišnjakinje. Očevid je proveo zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu, uz stručnu pomoć policijskih službenika PU varaždinske. Zbog sumnje da 70-godišnja žena nije umrla prirodnom smrću, zamjenik državne odvjetnice naložio je obdukciju. Provedenom obdukcijom u nedjelju je utvrđeno da je žena umrla nasilnom smrću.

U nedjelju je provedeno kriminalističko istraživanje, a zbog sumnje na počinjenje teškog ubojstva u Policijsku upravu varaždinsku privedena je jedna osoba, priopćila je PU varaždinska. Zločin se zbio u zgradi nasuprot Domu zdravlja u Ivancu. H
Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

ZAUSTAVILI GA NA GRANICI

Izgon iz RH zbog krivotvorene vize

TEŠKA PROMETNA NESREĆA KOD JOSIPOVCA

Poginuo vozač u sudaru više vozila

Najčitanije iz rubrike