Ekonomija
POSLOVNA PARTNERSTVA

M SAN Grupa potpisala je više ugovora sa svjetskim tvrtkama
Objavljeno 4. ožujka, 2023.
Uočavajući svjetske trendove u energetskoj održivosti i mikromobilnosti M SAN Grupa, www.msan.hr, početkom 2022. godine u poslovanje je uvela novu poslovnu diviziju s ciljem podrške projektima s područja održivih izvora energije i e-mobilnosti, pod nazivom Zelena divizija. Javili su to iz te grupacije i dodali: "Energetska kriza koja je početkom protekle godine pogodila članice EU-a i europski akcijski plan REPowerEU snažno su potaknuli potražnju za solarnim elektranama, električnim vozilima i potrebnom pratećom opremom. Kao odgovor na ovaj veliki rast potražnje, a kako bi hrvatskom tržištu i tržištima regije osigurali dovoljne količine traženih proizvoda, M SAN Grupa je u proteklim mjesecima potpisala više regionalnih distributivnih ugovora s vodećim svjetskim tvrtkama koje rade na asortimanima vezanim uz zelenu energiju i održivo poslovanje. Listi prestižnih partnera pridružio se i jedan od najpoznatijih svjetskih proizvođača punjača za električna vozila, tvrtka Wallbox", istaknuli su iz M SANA.
Wallbox, www.wallbox.com, međunarodna je kompanija posvećena promjeni načina na koji svijet koristi energiju u industriji električnih vozila. Wallbox stvara pametne sustave punjenja koji kombiniraju inovativnu tehnologiju s izvanrednim dizajnom i upravljaju komunikacijom između vozila, mreže, zgrade i punjača. Bloomergov izvještaj "BloombergNEF EV Outlook 2021" predviđa vrlo radikalan prelazak automobilske industrije na električna vozila, s više od 600 milijuna električnih vozila na cestama do 2040. Ključ za lakše provođenje ove transformacije kod kuće, na poslu i na ulici bit će inteligentna infrastruktura za punjenje električnih vozila i inovativni softveri za upravljanje energijom. Kao odgovor ovim izazovima, tvrtka Wallbox dizajnira, razvija i distribuira vrhunski EV hardver i softver za punjenje i upravljanjem punjenja električnih automobila.
"Mi Wallboxu volimo se pohvaliti da do danas imamo više od 325 tisuća spojenih postaja za punjenje", kazao nam je Moises Barea, VP prodaje u Wallboxu, te nastavio: "Krajnji korisnici su prepoznali naše napore u stvaranju inteligentnih sustava punjenja EV-a izgrađenih na vrhunskoj tehnologiji u kombinaciji s izvanrednim dizajnom i opremljenih vrlo jednostavnom aplikacijom za upravljanje komunikacijom između automobila i punjača, što rezultira optimizacijom vremena i punjenja njihovih vozila." Z.R.
Možda ste propustili...

ZAHVALJUJUĆI ELEKTRIČNIM VOZILIMA

Potražnja za bakrom snažno će porasti

POKRENUTI STVARNU AKCIJU U BORBI PROTIV KLIMATSKE KRIZE

Zagađenje plastikom nalazi se svagdje oko nas

Najčitanije iz rubrike