Regija
ŠRD ZLATNI KARAS

K. Fekete i nadalje je predsjednik
Objavljeno 8. veljače, 2023.
VILJEVO



U Ribičkim domu Športsko-ribolovnog društva Zlatni karas održana je redovita izvještajno-izborna skupština društva na kojoj je predsjednik Krešimir Fekete prezentirao izvješće o prošlogodišnjem radu. Naglasio je kako je 2022. obilježila proslava četrdeset godina djelovanja društva. Istaknuta je i briga o uređenju ribičkog doma i okoliša te očuvanju ribljeg fonda. Također, prezentirane su ostale aktivnosti na športskom, društvenom i ekološkom planu. Istaknut je problem s nedostatkom vode u sušnom razdoblju. “Zbog toga se pristupilo iskopu bunara, a uslijedit će postavljanje solarnih panela”, rekao je Fekete.



Protekle godine seniori i kadeti natjecali su se u Mini ligi Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac. Natjecateljska ekipa kadeta osvojila drugo je, a seniora peto mjesto.



Za predsjednika ŠRD-a Zlatni karas ponovno je izabran Krešimir Fekete, a za tajnika Vedran Šimenić. Predsjednik je zahvalio članovima na angažmanu oko svih aktivnosti.



Društvo okuplja šezdesetak članova koji se brinu o poribljavanju, uređenju voda, okoliša i ribičkog doma. Gospodari rijekom Dravom od Podravske Moslavine (Konopljišta) do Donjeg Miholjca (tzv. viljevačkog Velikog kanala). ŠRD Zlatni karas sudjeluje u sportsko-ribolovnnim natjecanjim i i organizira ih, a natječe se u Mini ligi Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac u kategorijama seniora, kadeta i kadetkinja. S.F.
Možda ste propustili...

U INDUSTRIJSKOJ ZONI STRIZIVOJNE

Kvadrat euro, razlika do realne cijene de minimis

PREVENTIVNI PROGRAM “DUGINE BOJE”

Prepoznati tuđe i vlastite osjećaje

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

Najčitanije iz rubrike