Mozaik
VODITELJ DORE

Fodor umjesto bolesnog Duška
Objavljeno 8. veljače, 2023.
Zbog iznenadne bolesti voditelja Dore 2023., Duška Ćurlića, koji je jučer dobio gripu i propisano mu je strogo mirovanje, izravni HRT-ov prijenos Dore 2023. umjesto njega odradit će s Marijem Lipovšekom Battifiacom i Markom Toljom njegov kolega Mirko Fodor. Ta je vijest ponajviše rastužila samoga Duška, koji se silno radovao tom voditeljskom angažmanu u Opatiji, i s kolegama Battifiacom i Toljom već uvelike uvježbavao njihove skečeve i "stand upove", kako bi subotnji izravni HRT-ov prijenos tog glazbenog događaja i TV spektakla godine Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije u izravnom HRT-ovu prijenosu iz opatijske dvorane Marino Cvetković gledateljima bio što zabavniji i atraktivniji.



Iako je Duško, kao vrhunski voditeljski profesionalac i miljenik publike, te zacijelo najveći poznavatelj i Dore i Eurosonga u nas, koji već godinama vrlo uspješno komentira i sve izravne prijenose Eurosonga i publici i HRT-u nezamjenjiv, ovaj put ga je u tome spriječila bolest koja ovih dana nemilice hara Hrvatskom.



- Stoga Dušku želimo brzo ozdravljenje, a Mirku Fodoru, također vrhunskom i iskusnom HTV-ovu voditelju i showmanu, mnogo sreće i dobru zabavu na opatijskoj pozornici s njegovim mlađim i također zaigranim kolegama Marijem Lipovšekom Battifiacom i Markom Toljom - poručuju s HTV-a. Izravni prijenos Dore 2023. je 11. veljače, u 20.15 sati na HTV1. T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike