Učionica
STUDIRAJ U ENGLESKOJ U HRVATSKOJ

Čak 96 posto Algebrinih diplomanata u samo tri mjeseca od završetka studija pronađe posao
Objavljeno 7. veljače, 2023.

Visoko učilište Algebra već dvadeset i pet godina prati najnovije tržišne trendove te kroz suradnju s međunarodnim visokoobrazovnim ustanovama i gospodarskim sektorom u Hrvatskoj, ali i stručne prakse, studente priprema za poslove u područjima gdje je potražnja za kvalitetnim kadrom iznimno visoka. Zahvaljujući suradnji sa Sveučilištem Goldsmiths koje se nalazi na listi top 500 sveučilišta na svijetu i jedna je od najstarijih sastavnica londonskog Sveučilišta, priliku da steknu britansku diplomu, te tako studiraju u Engleskoj iz Hrvatske, dobili su i studenti na Algebri.


Hrvatska i engleska diploma


Svi studiji na Algebri izvode se na hrvatskom i engleskom jeziku, a studentima je omogućeno i stjecanje dviju diploma na studiju dizajna, 3D oblikovanja, multimedije, digitalnog marketinga, podatkovne znanosti, računarstva ili razvoju računalnih igara. Naime, studiranjem u Hrvatskoj polaznici dobivaju hrvatsku i britansku diplomu renomiranog Goldsmithsa, a čak 96 posto Algebrinih diplomanata zapošljava se u struci unutar tri mjeseca od stjecanja diplome. Velik broj njih počinje raditi već tijekom studija - u domaćim i inozemnim renomiranim tvrtkama pa, primjerice, Algebrini alumni rade u Amazonu, Googleu, Microsoftu, IBM-u, Infobipu, Rimac automobilima i drugim uspješnim kompanijama.


Algebrin kampus po uzoru na američki MIT


Osim velikog izbora kvalitetnih studijskih programa koji studente pripremaju za zanimanja budućnosti i čine ih konkurentnima na globalnom tržištu rada, studiranje na Algebri omogućava i pristup naprednoj tehnologiji i moderno opremljenom prostoru. Na 12.000 četvornih metara novog kampusa nalazi se čak 31 novouređena učionica, modularne dvorane koje se mogu proširivati i smanjivati, audio-video te podcast studio, Fab Lab, prostrana knjižnica i brojni drugi sadržaji, uključujući 545 mjesta za studentski rad opremljenih računalnom opremom.

Možda ste propustili...