Regija
JOŠ JEDAN WINTER PARTY ZA PAMĆENJE

Našički bajkeri i u humanitarnoj akciji
Objavljeno 6. veljače, 2023.
ZOLJAN



Motoklub ‘‘Racing‘‘ Našice uz podršku Turističke zajednice grada Našice u Društvenom domu u Zoljanu organizirao je tradicionalni, deseti Winter party, koji je okupio brojne članove i prijatelje našičkih bajkera.

Na bajkerskoj fešti pjevalo se i plesalo te družilo uz prisjećanje raznih motodogađaja i brojnih zajedničkih putovanja. Za dobro raspoloženje pobrinuli su se Fair play band iz Slavonskog Broda i DJ Buddha iz Našica, glazbenici omiljeni bajkerskoj populaciji. Uz domaći i strani rock, posjetitelje su dodatno zagrijale i go-go plesačice.

Organizirana je i tradicionalna akcija ‘‘Humanitari kotač‘‘ za prikupljanje sredstava potrebnih za rehabilitaciju člana MC-a ‘‘Racing‘‘ Našice.

Uoči Winter partyja održana je redovita izvještajna skupština Motokluba. Bila je to prilika za podsjećanje na najvažnije što je obilježilo rad kluba u prošloj godini, u kojoj je bilo radnih i humanitarnih akcija te brojnih druženja. Čestitke na dosadašnjem radu uputili su saborski zastupnik Hrvoje Šimić, gradonačelnik Krešimir Kašuba i direktorica Turističke zajednice Ines Resler. S.F.
Možda ste propustili...

U BARANJU STIGLA JOŠ JEDNA NAGRADA

Baranjski bećarac je Simply the Best

Najčitanije iz rubrike