Regija
PD ‘’KRNDIJA’’ NAŠICE PLANIRA RADOVE U PLANINARSKOJ KUĆI

Uredit će potkrovlje s 50 ležaja
Objavljeno 7. veljače, 2023.
LONDŽICA



U Planinarskoj kući u Londžici održana je izvještajno-izborna skupština Planinarskog društva ‘‘Krndija‘‘ Našice. Za predsjednika je ponovno izabran Vladimir Paljević, za dopredsjednicu Dragica Kopecki, za tajnicu Katarina Marks, a za rizničara Vedran Markovčić.

Radu društva u prošloj godini prezentirala je dopredsjednica Dragica Kopecki, dok se stari/novi predsjednik Vladimir Paljević osvrnuo na ovogodišnji plan rada, koji će biti začinjen brojnim izletima, pohodima i radnim akcijama. Istaknuo je kako je želja urediti potkrovlje planinarske kuće, u kojem bi bile spavaonice s 50 ležaja.

- Pothvat u potkrovlju dosta je velik, zahtijeva još jednu financijsku injekciju, ali ono što će se iz njega izroditi vjerujem kako vrijedi svakog centa. Potrebno je uložiti možda još 50 tisuća kuna. Vjerujemo kako će se pronaći sredstva za dovršetak ovog projekta, čime bi našički kraj itekako profitirao jer bi dolazilo više izletnika - rekao je Paljević.

Zahvalivši na suradnji, rad našičkih planinara pohvalio je Marijan Tepeš u ime Mjesnog odbora Našice.

- Vaša aktivnost očituje se na svakom koraku i na tome vam se mora odati priznanje, a uvjeren sam da ćete s takvim entuzijazmom nastaviti i dalje. Potporu Grada imat ćete u svim budućim aktivnostima. Gradu je svakako u interesu podupirati ovakvu jednu vrijednu udrugu, koja ujedno ima i vrlo dugu tradiciju - poručio je Tepeš.

Na skupštini su istaknutim članovima dodijeljena priznanja Hrvatskog planinarskog saveza. S. Fridl
Možda ste propustili...

UDRUGA STANARA ŠOKAČKIH STANOVA

Đeram: Skupština i druženje na stanu

HUMANITARNA AKCIJA ZA IVANA MESIĆA

Motosezona počinje u Rajevu Selu 21. travnja

Najčitanije iz rubrike