Regija
UGLEDNO PRIZNANJE OTIŠLO I U SLAVONIJU

Godišnja Nagrada “Ivan Filipović” Željku Milnoviću
Objavljeno 4. veljače, 2023.
SLATINA - Odbor Ministarstva znanosti i obrazovanja za dodjelu Nagrade "Ivan Filipović", imenovan odlukom Hrvatskoga sabora, donio je odluku o dodjeli dviju nagrada za životno djelo i 15 godišnjih nagrada za 2021. godinu. Iz Slavonije i Baranje u području srednjeg školstva nagrade su dobili Sanda Horvatović, prof. psihologije u Zdravstvenoj i veterinarskoj školi dr. Andrije Štampara u Vinkovcima, i prof. savjetnik Željko Milnović, nastavnik strukovnih predmeta u Srednjoj školi Marka Marulića u Slatini.



U obrazloženju odluke o dodjeli godišnje Nagrade "Ivan Filipović" Željku Milnoviću, uz ostalo, stoji da je dugogodišnji voditelj Stručnog županijskog i međužupanijskog vijeća ekonomske struke, surađuje s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja u provedbi i pripremi državne mature, a 2019./2020. i 2020./2021. dobitnik je nagrade Ministarstva obrazovanja za jednog od najuspješnijih odgojno-obrazovnih djelatnika. Mnogim svojim učenicima bio je mentor na državnim, međužupanijskim i županijskim natjecanjima.



"Svojim kompetencijama, iskustvom i znanjem pridonosi kvaliteti poučavanja učenika, stvara ugodno razredno ozračje te potiče učenike na kreativnost i samostalnost u učenju, zbog čega je omiljeni nastavnik u školi… Na zanimljive načine predstavlja učenicima nastavne teme… Posebno je aktivan u razvoju besplatnih online sadržaja kojima se potiče primjena novih nastavnih metoda rada", dio je obrazloženja odluke o dodjeli ugledne nagrade Željku Milnoviću.
P.Ž.
Možda ste propustili...

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

FAKULTET TURIZMA I RURALNOG RAZVOJA U POŽEGI

Promoviran prvi naraštaj diplomanata

U ZVONIMIROVCU SE ULAŽE U “STARU ŠKOLU” I INFRASTRUKTURU

Izgrađen je most, grade se nogostupi

Najčitanije iz rubrike