Sport
SVE BIZARNIJE I ZANIMLJIVIJE NA MAKSIMIRU

Antolić angažirao firmu da na portalima blati Nenada Bjelicu
Objavljeno 2. veljače, 2023.

Zdravko Mamić bi "dao sto Amerika" da može kročiti na Maksimir i svojim prodornim glasom s ulaza viknuti "marš van". Naravno, ne svi, samo oni koji su mu ovako ranjenom i izoliranom zabili nož u leđa. No Zdravko ne može u Zagreb, umjesto života u hrvatskom zatvoru izabrao je život u svojoj međugorskoj vili, a iako mu u susjednoj državi, navodno, i na poslovnom i na privatnom planu cvjetaju ruže, u Zagrebu gubi jedno od najvažnijih i najmilijih čeda - Dinamo.



Na sjednici Izvršnog odbora GNK-a Dinamo u četvrtak smijenjeni su predsjednik Nadzornog odbora Miroslav Rožić, članovi Nadzornog odbora Andrej Meniga i Nikola Polak te član Izvršnog odbora Damir Zorić. Svima smijenjenima zajedničko je što su u Dinamu zastupali interese bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića. Iz Maksimira objašnjavaju da nisu smijenjeni zato što su "mamićevci", nego zato što su svojim radom i djelovanjem narušili dignitet i ugled kluba. Štetili su ugledu... Što više može štetiti ugledu kluba ako ne ovaj rat za vlast koji se događa u hrvatskom prvaku, borba dviju kontaminiranih strana uz niz prljavih i uvredljivih riječi.

- Budući da su svojim kontinuiranim protupravnim postupanjima naštetili ugledu GNK-a Dinamo i drugim članovima kluba, Izvršni odbor donio je na sjednici većinom glasova odluku o isključenju iz članstva u GNK-u Dinamo članova kluba Miroslava Rožića, Andreja Menigu, Nikolu Polaka i Damira Zorića. Naglašavamo da je članstvo u klubu uvjet za članstvo u upravljačkim tijelima GNK-a Dinamo - poručeno je s Maksimira.

No nije smjena Mamićevih ljudi jedina novost iz Maksimira. Nekoliko zaposlenika Dinama prije par dana podnijelo je pritužbe klupskom Povjerenstvu za dostojanstvo protiv člana Uprave Krešimira Antolića, čovjeka koji želi izbaciti Mamića i preuzeti vlast u klubu. Zaposlenici i suradnici optužuju ga za laži, teror, zastrašivanje, prijetnje, seksualno uznemiravanje i lažno predstavljanje, piše Večernji list. U pritužbi, između ostalog, stoji kako je Antolić bio seksulani predator, strah i trepet za suradnike, ali i da je angažirao firmu koja je komentarima na svim važnijim portalima blatila suparnike u Dinamu, navijače i bivšeg trenera "modrih" Nenada Bjelicu. Antolić je, naravno, sve to demantirao i kazao: Sve je laž, poduzet ću sve zakonom predviđene pravne mjere kako bih zaštitio svoje osobno dostojanstvo i profesionalni ugled te zaustavio ovakvo širenje laži o meni i mojem radu u GNK-u Dinamo. Uglavnom, prljava borba se nastavlja... I. Liović
Najčitanije iz rubrike