Mozaik
NAKON OPERACIJE KRALJEŽNICE MORAO OTKAZATI KONCERTE

Ozzy Osbourne nije sposoban za turneju
Objavljeno 1. veljače, 2023.
Ozzy Osbourne (74) objavio je da nakon teške operacije kralježnice nije "fizički sposoban" održati turneju po Europi u svibnju i lipnju. Pao je u kući 2019., što je pogoršalo ozljede od gotovo smrtonosne prometne nesreće 2003. Od tada je nastupio na ceremoniji zatvaranja Igara Commonwealtha u Birminghamu 2022. i NFL utakmici u SAD-u u rujnu.

- Ovo je vjerojatno jedna od najtežih stvari koje sam ikada morao podijeliti sa svojim vjernim obožavateljima. Kao što možda svi znate, prije četiri godine doživio sam veliku nesreću, u kojoj sam ozlijedio kralježnicu. Moja jedina svrha tijekom ovog vremena bila je vratiti se na pozornicu - napisao je na Instagramu i dodao da je s njegovim glasom sve u redu, ali da je, nakon tri operacije, tretmana matičnim stanicama, fizikalne terapije i drugih tretmana njegovo tijelo još uvijek slabo. Odao je priznanje obožavateljima koji su strpljivo čuvali ulaznice sve ovo vrijeme.

- Nikad ne bih mogao zamisliti da će moje turneje ovako završiti. Moj tim trenutno smišlja kako ću moći nastupati, a da ne moram putovati od grada do grada i od zemlje do zemlje - dodao je i zahvalio fanovima, ekipi, obitelji i bendu Judas Priest "na njihovoj beskrajnoj predanosti, odanosti i podršci". H
Možda ste propustili...

JOŠ JEDNO VELIKO GLUMAČKO IME U EKRANIZACIJI SUPERPOPULARNE VIDEOIGRICE

Keanu Reeves posudit će glas Shadowu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

DODIJELJENE NAGRADE JUBILARNOG, 20. IZDANJA FESTIVALA

Veliki pečat ZagrebDoxa ide u Tunis

2

NASTUPILO 20 IZVOĐAČA

Pobjednik 71. Zagrebačkog festivala je ToMa

3

PLES U PET GRADOVA

Baby Lasagna: Nemam riječi, hvala je preslabo