Mozaik
HBO JE OBJAVIO KAKO SE NASTAVLJA POPULARNA SERIJA PREMA HIT-IGRICI

”The Last of Us” dobiva drugu sezonu
Objavljeno 1. veljače, 2023.
Nije iznenađenje, ali svakako jest pobjeda za HBO: serija "The Last of Us" obnovljena je za drugu sezonu. Apokaliptična drama s Pedrom Pascalom i Bellom Ramsey u glavnim ulogama dobila je 97 posto pozitivnih kritika na Rotten Tomatoesu. Njezina premijerna epizoda bila je druga najgledaniji HBO-ov debi serije u deset godina, a od tada je dosegla 22 milijuna gledatelja na svim platformama. Druga epizoda prošle nedjelje doživjela je skok u gledanosti preko noći od 22 posto u usporedbi s premijerom na HBO-u i HBO Maxu.



- Ponizan sam, počašćen i iskreno oduševljen što se toliko ljudi uključilo i povezalo s našim prepričavanjem putovanja Joela i Ellie. Suradnja s Craigom Mazinom, našom nevjerojatnom glumačkom postavom i ekipom te HBO-om nadmašila je moja ionako velika očekivanja. Sada imamo apsolutno zadovoljstvo što to možemo ponoviti s drugom sezonom - rekao je izvršni producent Neil Druckmann.



- Publika nam je dala priliku da nastavimo, a kao obožavatelj likova i svijeta koji su stvorili Neil i Naughty Dog, ne mogu biti spremniji ponovno zaroniti - rekao je Mazin.



U “The Last of Us” Pascala glumi krijumčara koji prevozi tinejdžericu (Ramsey) kroz postapokaliptični krajolik. Temelji se na popularnoj igrici NaughtyDoga za PlayStation iz 2013. godine. T.K.
Najčitanije iz rubrike