Osijek
NAJVAŽNIJA UZORNA I SIGURNA VOŽNJA

Osječki taxi nagradio
svoje najbolje vozače
Objavljeno 31. siječnja, 2023.
Osječki taxi darivao je 29. siječnja svoje najbolje vozače u 2022. godini. Nagrađeno ih je ukupno 20, od koji su tri ponajbolja osvojila novčane nagrade, a preostali su dobili kvalitetne satove poznatih brendova. Odluka o darivanju donesena je nakon godišnje revizije na temelju analitike vožnje, odnosa prema putnicima, vožnje bez prometnih prekršaja, sigurnosti vožnje, urednosti vozila, ali i na temelju odnosa prema kolegama.



Glavnu nagradu za najboljeg vozača u vrijednosti od 1000 eura osvojio je Dejan Bek. Drugo mjesto i nagradu od 500 eura dobio je Vuk Stanković, a treće je mjesto i 250 eura osvojio Ante Parat. Nagrade nisu natjecateljskog karaktera, one su, prije svega, motivacijske kako bi se vozači potaknuli na bolji angažman u skladu s ciljem Osječkog taxija koji želi biti uvijek prvi i uvijek bolji.



Direktor Ivica Klobučar zahvalio je svim vozačima na suradnji i potaknuo ih, prije svega, na uzornu i sigurnu vožnju. Rekao je kako su korisnici taksi-usluga uvijek na prvom mjestu i da vozači prije svega moraju imati svijest o tome.



- Na tragu naše filozofije kako više od pet godina nadilazimo granice prijevoza, kao i do sada i dalje intenzivno radimo na održavanju kvalitete usluga, ali i dalje pronalazimo nove načine kako bismo što više olakšali korištenje usluga, dali dodatnu vrijednost korisnicima novim ili poboljšanim uslugama. Cilj je i da usluge, kao i do sada, budu uvijek dostupne i transparentne - rekao je Klobučar i naglasio kako je ponosan na svoje djelatnike i da je sretan što u tvrtki vlada sinergija i pozitivno ozračje koje se odražava svakodnevno i na zadovoljne vjerne korisnike Osječkog taxija. I.A.
Možda ste propustili...

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

NAKON ISPITA UČENICIMA SLIJEDI VOŽNJA BICIKLOM

Natjecanje Sigurno u prometu 2024.

Najčitanije iz rubrike