Sport

Chelsea i Tottenham se natječu! Tko će potpisati Leandra Trossardija?
Objavljeno 31. siječnja, 2023.

Trossardi je vrlo važan igrač ove sezone s obzirom na to da je zabio 25 golova u 116 utakmica Premier lige. Za Brighton igra od sezone 2019./2020., a prema pisanju The Suna najbolji engleski klubovi već se natječu tko će osigurati transfer.

 

Vjeruje se da je Brighton već odbio ponudu Tottenhama od 12 milijuna funti, a izvještaji tvrde da je Chelsea spreman ugrabiti još jedan dogovor.

No, i Chelsea i Tottenham ispali su iz utrke za osvajanje Premier lige. Trenutni favorit za osvajanje trofeja je Arsenal, s vjerojatnošću od 55,6 posto, prenose StraneKladionice.

 

Ranije ovog tjedna, potvrđeno je da je Chelsea potpisao i Ukrajinca Mykhaila Mudryka, koji se prvotno želio pridružiti Arsenalu. Chelsea je ovaj transfer osigurao sa čak 100 milijuna funti jer Mudrik slovi za budućeg Ronalda. No, cijeli iznos ne ide Mudriku, 23 milijuna namijenjeno je ukrajinskim vojnicima koji mjesecima ratuju protiv Rusije.

 

Kako je još uvijek neizvjesno tko će potpisati Trossardija, kaže se da se on ne smije miješati u poslove zbog negativnog stava na koji je navikao. Njegov trener Roberto Di Zerbi rekao je sljedeće:

"Želim biti jasan u vezi s Trossardom. Žao mi je zbog situacije. Mislim da nisam pogriješio s njim. Ljudi unutar Brightona vrlo dobro znaju situaciju.”

"Dobro sam sa sobom i spreman sam mu otvoriti vrata, jer on je dobar momak i vrlo važan igrač za nas.”

"On mijenja momčad, ali mora razumjeti i raditi s mojim stavom, na moj način, jer ja sam trener, ja odlučujem o pravilima u svlačionici, samo ovo." (promo)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike