Regija
UDRUGA ‘’PRIJATELJSTVO’’ FERIČANCI

Svake srijede imaju besplatne kreativne radionice za djecu
Objavljeno 28. siječnja, 2023.
FERIČANCI



Udruga učenika, mladih i učenika s teškoćama ‘‘Prijateljstvo‘‘ Feričanci, ponovno organizira raznovrsne kreativne radionice za djecu preškolskog i školskog uzrasta. Radionice se održavaju srijedom, a trajat će tijekom cijele godine.

Predškolci i školarci, ovisno o svojim afinitetima, mogu birati između likovnih, računalnih te drugih zanimljivih radionica. Zbog velikog interesa, radionice se održavaju prema rasporedu, tako da je za predškolce (djeca u dobi od tri, četiri i pet godina) radionica organizirana od 18 do 19 sati, a za učenike od prvog do četvrtog razreda od 19 do 20 sati. Učenici od petog do osmog razreda imaju radionicu od 20 do 21 sat.

Sudjelovanje na radionicama je besplatno, a sav potreban materijal osigurala je Udruga ‘‘Prijateljstvo‘‘. Sva djeca imaju priliku vrijeme na radionicama provesti u kreativnoj igri, zabaviti se i naučiti nešto novo. ‘‘Radionice su važne zbog bolje socijalizacije djece, a osim djece s područja općine Feričanci, mogu se uključiti i djeca iz susjednih općina i gradova‘‘, kaže Alen Dado, predsjednik Udruge učenika, mladih i učenika s teškoćama ‘‘Prijateljstvo‘‘ Feričanci.

Podsjetimo, Udruga ‘‘Prijateljstvo‘‘ osnovana je 2016. radi organizacije kvalitetnog provođenja slobodnog vremena za učenike, mlade i učenike s teškoćama te organizacije pomoći u svladavanju nastavnog gradiva.

S. Fridl
Možda ste propustili...

UDRUGA STANARA ŠOKAČKIH STANOVA

Đeram: Skupština i druženje na stanu

DOK SE ČEKA PRIMOPREDAJA OBNOVLJENE ZGRADE

Sud dvorište želi urediti u parking, dobiva nova vozila

9. OBRTNIČKO-GOSPODARSKI SAJAM

Predstavit će i kovački zanat

Najčitanije iz rubrike