Sport
NAJVEĆI IZLAZNI TRANSFER BIJELO-PLAVIH KADA JE U PITANJU VRATAR

Ivušić potpisao s Cipranima
Objavljeno 26. siječnja, 2023.
Ono što se očekivalo tijekom dana, dogodilo se u četvrtak navečer. Dosadašnji prvi vratar NK Osijek i brončani Vatreni, 27-godišnji Ivica Ivušić, potpisao je ugovor s ciparskim Pafosom. Ivušić je na Cipru obavio liječničke preglede, a to je bila posljednja formalnost pred potpisivanje ugovora s ambicioznom ciparskom momčadi.

Ivušić je u Gradski vrt stigao u srpnju 2018. godine, krenuo je tiho, u početku nije bio među prvim vratarskim opcijama, da bi se ubrzo nametnuo kao prvi vratar i otvorio si vrata hrvatske reprezentacije čiji je bio član i na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Kataru. Poslije povratka sa SP-a stalno se pričao o Ivušićevom odlasku, a on se službeno i dogodio ovog četvrtka. Doduše, iznenađenje je što je reprezentativni vratar otišao na Cipar, ali njemu je ta ponuda bila prihvatljiva i Osijek mu nije želio praviti probleme pri transferu. Ivušić je potpisao višegodišnji ugovor s ciparskim klubom, Osijek je na transferu svoje pouzdane "jedinice" zaradio dva milijuna eura plus bonusi i postotak od iduće prodaje, a to je najveći izlazni transfer bijelo-plavih kada je u pitanju vratar.

Za Osijek je upisao ukupno 129 nastupa, primio 119 golova, a na čak 61 utakmici sačuvao je svoju mrežu netaknutom.

- Hvala Osijeku na svemu što mi je pružio u ove četiri i pol godine! Klub i grad su mi mnogo dali i na tome ću zauvijek biti zahvalan i zbog toga ću uvijek biti uz vas!, poručio je Ivušić pri odlasku na Cipar. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku