Regija
OPĆINA SOPJE NASTAVLJA ULAGATI U SPORT

Gotovo višenamjensko igralište, bit će ih još
Objavljeno 26. siječnja, 2023.
SOPJE - Ovih je dana konačno završeno višenamjensko igralište u Sopju. Prošle godine postavljene su ograda i tribina, a na samom terenu golovi, mreže iza golova i podloga, a cijeli objekt napokon je kompletno opremljen postavljanjem reflektora i priključenjem na električnu mrežu.

- Veseli me što je sada potpuno dovršeno multifunkcionalno igralište u Sopju, unatoč zimskim uvjetima, već sada puno mladih s područja općine, ali i šire. Igralište je postalo mjesto okupljanja rekreativnih sportaša čim su postavljeni golovi i podloga. Budući da je na igralištu umjetna trava, na njemu se može igrati mali nogomet i tenis, a mogu se provoditi i neke druge sportske aktivnosti - kaže općinski načelnik Berislav Androš.

Općina Sopje posljednjih godina uspješno provodi niz projekata, a u posljednje dvije godine samo u sportske objekte i opremu uloženo je približno pet milijuna kuna.

- Ovo je igralište svojevrsni šlag na tortu, ali to nije posljednje što planiramo. Ovakvih terena na našem području treba još više kako bismo mlade zainteresirali za bavljenje sportom i vjerujem da ćemo iskoristiti buduće natječaje kako bismo još više uložili u potrebe mladih i sportsku infrastrukturu - rekao je načelnik Androš. P.Ž.
Možda ste propustili...

VELEPOSLANIK SLOVAČKE REPUBLIKE PETER SUSKO POSJETIO SREDNJU ŠKOLU NAŠICE

Đacima predstavljen studij slovačkog jezika

DIJABETIČKA UDRUGA ORAHOVICA

Petar Čačinović novi je predsjednik