TvObzor
U TRAVNJU STIŽE MINISERIJA “TOM JONES”

Eskapade ženskaroša dobra srca
Objavljeno 27. siječnja, 2023.

Televizijska mreža PBS predstavila je niz novih naslova u svom nadolazećem serijalu "Masterpiece". Jedan od naslova koji je najavljen jest i adaptacija romantične komedije "Tom Jones", koja je predstavljena i prvim trailerom.



Najava nam otkriva vezu između dva glavna lika, koja utjelovljuju Solly McLeod ("House of the Dragon") i Sophie Wilde ("Talk to Me"), koji moraju prebroditi poroke, status, autoritet, čak i nasilje, kako bi zajednički pronašli ljubav. Nadolazeća serija koja prati eskapade naslovnog ženskaroša dobra srca na prvu se čini laganom, zabavnom, seks-romansom.

Tom Jones (S. McLeod) oduvijek je bio gledan kao manje vrijedan zbog svojih poroka i statusa u kućanstvu Allworthy, iako su za njega uvijek jamčili. Nakon slučajnog susreta sa Sophie Western (S. Wilde), Tom se odmah zaljubi, ali njegov položaj stvara probleme u usporedbi sa Sophie, nasljednicom nazivanom "najboljom prilikom u Engleskoj". Njegov nedostatak položaja u društvu neće ih spriječiti da unatoč svemu nastave vezu.

Serija se temelji na romanu "The History of Tom Jones, A Foundling" spisatelja Henryja Fieldinga, kreirala ju je Gwyneth Hughes ("Cherished"), a redateljica je Georgia Parris ("Abandon").

Uz McLeoda i Wilde u četverodijelnoj seriji također glume Daniel Rigby, Hannah Waddingham, James Fleet, Lucy Fallon, Pearl Mackie, Alun Armstrong, Shirley Henderson, Janine Duvitski, Tamzin Merchant, Julian Rhind-Tutt i Felicity Montagu.

Miniseriju "Tom Jones" na malim ekranima očekujemo 30. travnja. D.M.
Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

PREMIJERNE IZVEDBE, ODLIČNE PJESME I JAKA KONKURENCIJA

Izravni prijenos 71. Zagrebačkog festivala

Najčitanije iz rubrike