TvObzor
SERIJU “GOTHAM KNIGHTS” OČEKUJEMO SREDINOM OŽUJKA

Nova era junaka i zlikovaca
Objavljeno 27. siječnja, 2023.

The CW je objavio novi trailer za nadolazeću seriju “Gotham Knights”, koja Batmanovim obožavateljima predstavlja nove zaštitnike Gothama. Serija će biti usmjerena na članove Batmanova bližeg kruga, kao i na druge DC-jeve likove, a na male ekrane stiže ovog ožujka.



Niz DC-jevih serija, kao što su “Legende sutrašnjice” i “Batwoman”, u posljednje su vrijeme otkazane, pa će The CW sa serijom “Gotham Knights” donijeti novu eru junaka i zlikovaca na male ekrane. Novi trailer usmjeren je na novu generaciju tinejdžera heroja, koji postaju bjegunci od zakona nakon što ih optuže za ubojstvo najvećeg junaka u Gothamu, Batmana.

Gledateljima je predstavljen posvojeni sin Brucea Waynea, Turner Hayes (Oscar Morgan), i još troje optuženih za Wayneovo ubojstvo. Bjeguncima se pridružuje Carrie Kelley (Navia Robinson) u misiji da skinu ljagu sa svog imena, nađu pravog ubojicu i zaštite Gotham. U najnovijim kadrovima također imamo prilike bolje vidjeti Mishu Collinsa, koji je u ulozi javnog tužitelja Harveyja Denta. Dent je glavni u slučaju ubojstva Batmana, ali nije poznato odvija li se ta istraga prije ili nakon što je postao Two-Face. Trailer nam ne otkriva previše o samoj radnji, ali vidimo kako Gotham tone u kaos nakon Batmanove smrti i kako su Gothamovi novi junaci zbog njegove smrti meta.

U seriji “Gotham Knights”, čiji su kreatori James Stoteraux, Natalie Abrams i Chad Fiveash, također glume Tyler DiChiara kao Cullen Row, Fallon Smythe kao Harper Row, Olivia Rose Keegan kao Duela Dent, Rahart Adams kao Brody March, Damon Dayoub kao Lincoln March, Lauren Stamile kao Rebecca March i Anna Lore u ulozi Stephanie Brown.

Novi junaci Gothama na male ekrane stižu 14. ožujka ove godine. D.M.
Možda ste propustili...

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

Najčitanije iz rubrike