TvObzor
JA, MOJ PAS I STARI JAGUAR

Dean Dvornik vratio se iz SAD-a i objavio pjesmu
Objavljeno 27. siječnja, 2023.

Stariji brat Dvornik prije nekoliko godina zaputio se u Chicago, gdje radi posao koji voli. Isti ga je posao, pun uzbuđenja, putovanja i opasnosti, inspirirao da napiše pjesmu “Ja, moj pas i stari Jaguar”, koju objavljuje za Croatia Records.



- Pjesma govori o trojici suputnika, od kojih gazda zna sve, a zapravo ništa ne zna. Imaju veliku volju da idu u bijeli svijet, a tamo ih zeznu puno bolji od njih - rekao je Dean Dvornik.

Dean je glazbu za pjesmu napravio još prije godinu dana, ali čekao je trenutak inspiracije kako bi napisao odgovarajući tekst. Vozeći kamion prostranstvima SAD-a, u trenutku mu je sinula ideja o suputnicima koje bi najviše volio imati na putovanjima i svom doživljaju okruženja u kojem radi. Ispalo je zanimljivo što je glazba godinu dana čekala na tekst, koji je na kraju nastao u jednome danu.

 



O načinu stvaranja pjesme Dean je rekao: “Pjesmu sam započeo u Chicagu, završio u Splitu. Počeo sam s dvije bas-gitare, s jednom u Chicagu, a završio s ovom u Splitu. Meni samo treba ideja, ne volim se ponavljati i volim da pjesma bude nešto o čemu se još nije pisalo. Tako mi je pala na pamet ova tema - ‘Ja, moj pas i stari Jaguar’.”

Dean toliko voli svoje ljubimce, psa i Jaguara, koji je oduvijek htio imati, da ih smatra članovima obitelji. Mnogi će se njegovi kolege poistovjetiti s njime. Pjesmu, koju prati i lyric video u Cro Rec Video produkciji, već je izveo u Chicagu, pred svojim prijateljima i suradnicima, koji su potvrdili njezinu kvalitetu. Radiofoničnost i zanimljiv tekst trebali bi privući i slušatelje. D.M.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike