TvObzor
”CIPELE IZ DJETINJSTVA”

Kim Verson otkriva kako joj je izgledalo odrastanje
Objavljeno 27. siječnja, 2023.

Kako je izgledalo odrastanje Kim Verson i njezino glazbeno putovanje od malih nogu, možete pogledati u novom nostalgičnom spotu za pjesmu "Cipele iz djetinjstva". Emotivni video djelo je Drage Vidošića, koji je stare snimke iz Kimina djetinjstva upakirao u tri minute pjesme s prošlogodišnjeg albuma "Digni ruke sve do neba".



- Zaista nisam očekivala da ću na svom glazbenom putu doći u priliku podijeliti s publikom svoje privatne snimke iz djetinjstva te ih spojiti u nostalgični i emotivni video koji mi neizmjerno puno znači. Priželjkivala sam to već duže vrijeme i sretna sam što mi se baš sad poklopila ova pjesma, zbog koje sam odlučila ispričati svoju priču. Imala sam sreće što su tada, početkom 90-ih, moji roditelji imali dobru kameru i zabilježili najljepše trenutke mog odrastanja. U videu je prikazan i dio mojih glazbenih početaka, pa sam jako uzbuđena što mogu pokazati kako su zapravo izgledali - kaže Kim.

 



Pjesma "Cipele iz djetinjstva", čiji aranžman i produkciju potpisuje Alan Dović, za Kim je posebno emotivna, ne samo zato što je ona autor glazbe i teksta nego i zato što će publika moći prvi put zaviriti u njezin privatni dijelić života i vidjeti zapravo koliko bavljenje glazbom zahtijeva truda, odricanja i predanosti.

- Uspjeh nikada ne nastaje preko noći, nego je dugotrajan proces koji se stvara iskrenom ljubavlju, upornošću i strašću prema onome što volimo. Željela sam istaknuti ovom pjesmom koliko je važno nikada ne zaboraviti tko si zaista i otkuda dolaziš. Bez obzira na to što sam vrlo rano, već s petnaest godina, otišla iz svog rodnog grada zbog školovanja i glazbe u Zagreb, uvijek ću sa sobom nositi taj poseban osjećaj nostalgije ispunjen nezaboravnim trenutcima koji su obilježili moje djetinjstvo i izgradili me u osobu kakva sam danas - rekla je Kim. D.M.

Možda ste propustili...

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata