TvObzor
NASTUPIT ĆE 27. VELJAČE U LISINSKOM

”Oscar Wilde komedije” ponovno u Hrvatskoj
Objavljeno 27. siječnja, 2023.

Nakon rasprodanih nastupa Netflixovih zvijezda Jimmyja Carra i Daniela Slossa, u Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog stiže još jedno svjetski poznato ime, "Oscar Wilde komedije" - Dylan Moran.



Zvijezdi serija i filmova "Black Books", "Shaun of the Dead", "Calvary" i "Notting Hill", ovo nije prvi posjet Hrvatskoj. Nakon nekoliko uspješnih nastupa diljem Lijepe Naše, stiglo je vrijeme za povratak u Zagreb u kojem će u Lisinskom nastupiti u ponedjeljak, 27. veljače 2023. godine, s potpuno novim materijalom "We Got This".

Ovaj nagradama BAFTA i Perrier ovjenčani komičar poziva vas da "uživate u plodovima ubrzanog kognitivnog propadanja, nesnosnom rastućem užasu svojih susjeda, nedostatku ljudskosti te još mnogo toga". Uskočite u ovu divlju i nezaboravnu vožnju britke komedije jednog od najvećih majstora zanata, koji je ovih dana bio zauzet lansiranjem nove serije "Stuck". Odlične kritike publike i kritike prate Moranov povratak na male ekrane nakon uspjeh koji je imao s hit-serijom "Black Books", što je svakako još jedan razlog više da mu se 27. veljače pridružite u zagrebačkoj dvorani Lisinski.

Ako ste ljubitelj stand-up komedije, ovo je "must see" show 2023. godine! Ulaznice su u prodaji preko sustava Entrio, Ulaznice.hr i na blagajni dvorane Lisinski. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike