Sport
PROŠLOSUBOTNJI OGLED S RIJEKOM TRENERU POMSU DONIO JE NOVE GLAVOBOLJE

Mihael Žaper upitan za Goricu
Objavljeno 26. siječnja, 2023.
Nogometaši Osijeka nastavljaju s pripremama za novo domaćinstvo u SuperSport HNL-u i nedjeljni dvoboj u Gradskom vrtu protiv Gorice. Zbog vrlo loših vremenskih uvjeta koji posljednjih dana vladaju slavonskom metropolom, a što se odradilo i na stanje travnjaka u Gradskom vrtu, bijelo-plavi su radi njegovog očuvanja jučer trenirali u Bijelom Brdu. Zimski uvjeti očekuju se i ove nedjelje, a za dvoboj protiv posljednjeplasirane momčadi prvenstva trener Rene Poms dobio je nove probleme koji mu remete planove. Naime, Mihael Žaper upitan je za nastup zbog ozeblina i hematoma od hladnoće na nožnim prstima nakon utakmice s Rijekom. Važan igrač u Pomsovoj "križaljci" jučer je trenirao, no odvojeno od momčadi te će se njegovo stanje pomno pratiti idućih dana. Dobra je vijest da su suspenzije zbog kartona odradili Jevhen Čeberko i Marin Leovac, pa je konkurencija u posljednjoj liniji ipak nešto šira, a ne treba zaboraviti ni kapetana Mileta Škorića koji je ogled s Rijekom odgledao s klupe.

Inače, poslije treninga suigrače je počastio Josip Špoljarić, koji je nedavno proslavio 26. rođendan, a dio razloga za slavlje definitivno je mogao biti i prekid dugog golgeterskog posta u dresu bijelo-plavih, nakon što je u subotu zabio Rijeci.

Što se tiče nedjeljnog gostovanja "fenjeraša", u čije su redove ove zime na posudbu otišla trojica igrača Osijeka, bijelo-plavi im neće "dignuti rampu" za nastup. Tako će Slavko Bralić, Kristian Fućak i Vinko Petković moći zaigrati u "krivom dresu" protiv Osijeka. G.R.
Možda ste propustili...

MURSA-OSIJEK UZVRATILA KAŠTELANIMA I PORAVNALA SERIJU

Odluka u finalisti doigravanja za prvaka pada u nedjelju

SAVATE PRVENSTVO HRVATSKE

HUS-u četiri medalje

Najčitanije iz rubrike