Osijek
DOK TRAJE SANACIJA SEMAFORA NA VUKOVARSKOJ, OD KERŠOVANIJEVE DO ZAGREBAČKE

Oprez na rakrižju, ukinuta “zebra”
Objavljeno 24. siječnja, 2023.
Vozačima i pješacima savjetuje se oprezno ponašanje na raskrižju Vukovarske i Zagrebačke ulice jer je uspostavljen privremeni prometnih režim s ograničenjem na "zebri" u Zagrebačkoj, a smanjena je i brzina vozilima.

Naime, Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu Grada Osijeka izvijestio je kako će se u sljedećih nekoliko dana sanirati signalni kabeli semafora na Vukovarskoj između raskrižja Vukovarske sa Zagrebačkom ulicom te raskrižja Vukovarske s Ulicom Otokara Keršovanija.

- Zbog toga semafor na raskrižju Vukovarske i Zagrebačke ulice neće biti u funkciji te stoga molimo vozače i građane da kroz raskrižje prolaze s povećanim oprezom, poštujući vertikalnu i horizontalnu prometnu signalizaciju. Kako bi se povećala sigurnost sudionika u prometu, privremeno će se smanjiti ograničenje brzine u zoni križanja Vukovarske ceste i Zagrebačke ulice na 50 km/h te ukinuti pješački prijelaz na istočnom prilazu križanja Vukovarske ceste i Zagrebačke ulice s preusmjeravanjem pješačkog prometa na pješačke prijelaze kod križanja s Keršovanijevom i Krežminom ulicom - pojašnjavaju u Upravnom odjelu za komunalno gospodarstvo, promet i mjesnu samoupravu. D. Pejić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike