Osijek
DOK NJIVE I VOĆNJACI MIRUJU

Predavanje i radionica o rezidbi u Antunovcu
Objavljeno 24. siječnja, 2023.
Zima je doba godine kada je manje poljoprivrednih radova na slavonskim poljima i voćnjacima, pa se to vrijeme koristi za edukacije proizvođača u "tvornicama na otvorenom".

U pripremi je radionica "Rezidba lješnjaka" na kojoj će biti održano i predavanje o gnojidbi, prehrani i zaštiti, i to 28. siječnja u 9 sati u Antunovcu na OPG-u Romana Lončarića, u Ulici Petra Svačića 31a, te u 11 sati u prostorijama Poduzetničkog inkubatora predavanje o gnojidbi, prehrani i zaštiti nasada lijeske.

Pozvani su svi zainteresirani poljoprivrednici iz općina i dijelova Osijeka koji su članovi Lokalne akcijske grupe Vuka - Dunav da sudjeluju na pokaznoj vježbi i teorijskom dijelu predavanja koji će provesti djelatnici tvrtke Andermatt Bioinput iz Varaždina, koja se bavi uvozom i distribucijom certificiranih proizvoda za profesionalnu ekološku i integriranu poljoprivrednu proizvodnju. Zainteresirani obvezno trebaju potvrditi dolazak na e-mail info@lagvuka-dunav.hr ili na broj telefona 670-498 najkasnije do srijede (25. siječnja). D.P.
Možda ste propustili...

JELENA KOVAČEVIĆ & DOMAGOJ SUŠAC - UMJETNICI / PROFESORI / PARTNERI

Kad si umjetnik, onda si to 24 sata. Mi nikad ne dođemo kući s posla

STIPENDIJE ZA UČENIKE I STUDENTE

Junušić: Ulaganje u znanje se isplati

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana