Osijek
WANDERCON OD 3. DO 5. VELJAČE, U ORGANIZACIJI REROOT GAMINGA

Veliko okupljanje gamera u Osijeku
Objavljeno 24. siječnja, 2023.

Kompleks sportskih dvorana Gradski vrt od 3. do 5. veljače bit će domaćin Wandercona - u produkcijskom smislu daleko najvećeg međuregionalnog okupljanja gamera, e-sportaša i gamerskih influencera."Wandercon je impozantni gamerski show na kojemu se istovremeno događa e-sportski turnir, sajam gamerske opreme, smotra najutjecajnijih regionalnih i svjetskih igrača te spektakularna prezentacija igre Joe Wander and the Enigmatic Adventures, svjetskog noviteta koji upravo tih dana kreće u prodaju preko sustava Play Station, Xbox i Steam", objašnjavaju iz ReRoot Gaminga.

Sadržaji za posjetitelje organizirani su tipično festivalski, na tri odvojena stagea s fascinantnih 326 četvornih metara LED ekrana. Prva su dva stagea rezervirana za turnirska natjecanja u kojima će sudjelovati pojedinci i timovi specijalizirani za neke od najpopularnijih igara, poput Fortnite, League of Legends, Stumble guys, PUBG, Warzone 2, Apex, Call of Duty, CS:GO, Valorant, FIFA 23, Rocket League, Apex... Treći, najveći i tehnološki najsuperiorniji, stage organizatori su osmislili za zabavne sadržaje uz sudjelovanje poznatih influencera i koncertne večeri, tijekom kojih će nastupiti Z++ i Hiljson Mendela.

"Dolazak u Osijek potvrdili su poznati gaming influenceri, youtuberi i streameri iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Srbije, Makedonije, Mađarske i Crne Gore - čija zajednička publika ima 10M+ pratitelja. Među njima su Barbi Afrika, Marko Kofs, Bloodmaster, Vicostein, Yasserstein, Vuk&Aleksandra..." najavljuju organizatori Wandercona.

Značaj su događaja odmah prepoznali sponzori, posebno fokusirani na zajednice i interese pripadnika Z i Alfa generacije. Coca-Cola je službeno osvježavajuće piće, Keks Pay organizira punktove za bezgotovinsko plaćanje, Telemach podupire sva tehnološka rješenja u Gradskom vrtu, a Hell podržava koncentraciju i fokus na igru.

Organizator prve gamerske konvencije u Osijeku je ReRoot Gaming, gamerska ekspozitura osječke marketinške agencije ReRoot, koja se brine o liku i djelu Joea Wandera. Više informacija na Instagramu: https://www.instagram.com/wandercon.gg/. I.A.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana