Osijek
ZELENE INFRASTRUKTURE GRADA OSIJEKA

Savjetovanja o zelenom gradu, komentirajte i vi!
Objavljeno 23. siječnja, 2023.
Iz Grada Osijeka izvijestili su kako su u tijeku dva internetska javna savjetovanja vezana uz zeleni izgled našeg grada. Do 18. veljače otvoreno je savjetovanje o Nacrtu Strategije zelene infrastrukture Grada Osijeka za razdoblje od 2022. do 2032. godine. Dan duže, odnosno do 19. veljače, traje savjetovanje o Nacrtu Studije zelene infrastrukture Grada Osijeka za razdoblje od 2022. do 2032. godine.

Studija postavlja kvalitetne temelje za izradu Strategije na način da identificira sve kategorije otvorenih prostora. Strategijom se, pak, daje vizija razvoja zelene infrastrukture Osijeka u sljedećem desetogodišnjem razdoblju.

Pozivaju se ovom prigodom svi zainteresirani na sudjelovanje na način da svoje primjedbe i komentare dostavljaju putem obrasca za sudjelovanje u savjetovanju, dostupnim na linku: https://www.osijek.hr/savjetovanja-s-javnoscu/savjetovanja-u-tijeku/.

Po završetku javnog savjetovanja Grad Osijek objavit će sve zaprimljene primjedbe i komentare, kao i izvještaj o rezultatima savjetovanja. D.Ku.
Najčitanije iz rubrike