Sport
KATASTROFALNA PARTIJA VATRENOG

Ivan Perišić odigrao je susret iz noćne more
Objavljeno 21. siječnja, 2023.
Nogometaši Manchester Cityja pobijedili su na Etihad stadionu u zaostaloj utakmici 7. kola Premiershipa Tottenham s 4:2 te su se tako vratili u igru za titulu prvaka nakon poraza od gradskog rivala Uniteda u prošlom kolu. Tottenham je vodio 2:0, ali momčad Pepa Gvardiola je preokrenula i uvjerljivo slavila. Tragičar utakmice bio je hrvatski reprezentativac Ivan Perišić, bio je sukrivac kod čak tri gola Cityja i tako mu omogućio veliki povratak i preokret. Perišića su uništile njegove velike pogreške i sjajni Riyad Mahrez. Naime, bila je ovo najgora utakmica sezone lijevog bočnog Tottenhama te najbolja desnog krila Cityja, koji je gostima radio što je htio te zabio dva gola. Na stranici navijača Spursa samo je Hugo Lloris gore ocijenjen od Perišića:



- Mahrez se rugao s njim, posebno prije Alvarezova gola, kojim se City vratio u utakmicu. Osim što je bio očajan u obrani, promašio je zlatnu priliku za vodstvo Tottenhama kod 2:2 - piše Spursweb.



Navijači Tottenhama na društvenim mrežama su ljutiti na hrvatskog reprezentativca, nije im jasno kako je jedan tako iskusan igrač mogao odigrati susret pun amaterskih pogrešaka.



- Jedino što Perišić dobro radi su centaršutevi. Sve ostalo je katastrofa. Izravni je krivac za prvi i treći gol Cityja, a prije drugog je poslužio Haalanda. Osim toga je promašio čisti gol. Ne znam kako nakon svega ovoga itko može nešto prigovarati Sonu. Ima i onih žešćih: "Perišić je sprdnja. Teški nered!"



City je pobjedom na drugom mjestu Premiershipa s pet bodova manje od lidera Arsenala, koji ima i utakmicu manje, dok je Tottenham na petoj poziciji. I. Li.
Najčitanije iz rubrike