Regija
POTVRĐENO: NOVI TRGOVAČKI CENTAR U LIPNJU

Otvorit će se 40 radnih mjesta
Objavljeno 16. siječnja, 2023.
BELI MANASTIRStigla je i službena potvrda. Jedan od najvećih regionalnih lanaca supermarketa, Plodine, vrata svog belomanastirskog supermarketa trebao bi otvoriti početkom lipnja ove godine. Odgovorila je tako, na naš upit, Mirjana Palada Kmetović, članica Uprave riječkih Plodina.

- Lokacija na kojoj namjeravamo izgraditi supermarket nalazi se u Osječkoj ulici, u neposrednoj blizini benzinske crpke Crodux. Tamo namjeravamo izgraditi supermarket ukupne površine 2200 četvornih metara, od čega će sam prodajni prostor imati približno 1400 četvornih metara. Supermarket će imati oko150 parkirnih mjesta za kupce. U sklopu supermarketa bit će uređeni odjeli voća i povrća, pekara s vlastitim krušnim pećima i ponudom dnevno svježih kolača i drugih slastica, gastroodjel s pripremom jednostavnih toplih jela, mesnica te odjel delikatese sa širokom ponudom suhomesnatih proizvoda, sireva i drugih narezaka - ističe Palada Kmetović. Dodaje kako će, ako sve bude teklo u skladu s očekivanjima i planovima, radovi krenuti početkom veljače.

- Za potrebe rada supermarketa namjeravamo zaposliti 40 ljudi - podvlači. Upravo s novim zapošljavanjem, odnosno "opsežnijom" ponudom posla u gradu i dijelu Baranje koji mu gravitira, zadovoljan je gradonačelnik Belog Manastira, Tomislav Rob, koji je obavio nekoliko razgovora s predstavnicima Plodina. Ističe kako je Grad zainteresiran i da se prostor bivše Bille (koji je prazan već pet godina) stavi u promet, zbog čega je također obavljen niz razgovora. I.G.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PEDAGOŠKI ŠUMSKI CENTAR

Mjesto za šumske radoznalce
- jedinstveno u Hrvatskoj

2

NA VIJEĆU UZ DAN OPĆINE PETRIJEVCI I O NOVIM PROJEKTIMA

Priključci na odvodnju za građane će biti besplatni

3

BELOMANASTIRSKO GRADSKO VIJEĆE

Novim stadionom upravljat će Zajednica športskih udruga