Sport
OBITELJ LJUTITA

Ne širite više laži o Peleu
Objavljeno 6. prosinca, 2022.
Peleova obitelj još je jednom demantirala vijesti o tome da je brazilska nogometna ikona na umoru te da je na palijativnoj skrbi u bolnici u Sao Paulu. Dnevnik "Folha de Sao Paulo" objavio je kako je 82-godišnji Pele prebačen na odjel palijativne skrbi u lokalnoj bolnici jer kemoterapija nije davala željene rezultate. Pele, kojem je prošle godine uklonjen tumor na debelom crijevu, primljen je u bolnicu zbog liječenja karcinoma, a iz bolnice je priopćeno da dobro reagira na postupke. Članovi obitelji demantirali su napise o tome da je Pele u teškom stanju, a to su ponovili i u televizijskom razgovoru objavljenom u nedjelju navečer, u kojem su dvije kćeri i unuk izjavili da je podvrgnut postupcima za liječenje dišnih puteva zbog zaraze koronavirusom.

- Bolestan je, star je. No čim se bude osjećao bolje, bit će pušten kući - izjavila je jedna od njegovih kćeri, Kely Nascimento.

Njezina sestra Flavia Nascimento dodala je da se Pele nalazi na običnom odjelu.

- Nije pošteno kad ljudi govore da je na kraju svog života i da je na palijativnoj skrbi. Ljudi, to nije istina. Vjerujte nam.

Ivana Liović
Možda ste propustili...

MURSAŠI SE NISU PROSLAVILI U KAŠTELAMA

Gosti se prekasno probudili da bi mogli nešto više napraviti

FRANCUSKA POČELA ODBROJAVANJE DO POČETKA OLIMPIJSKIH IGARA

U Grčkoj sve spremno za paljenje olimpijske baklje, koja će na put do Pariza

ZEKIĆ NA RASPOOLAGANJU NEĆE IMATI VEZNJAKA

Na Istru 1961 bez Čokaja

Najčitanije iz rubrike