Crna kronika
PREMLAĆIVANJE OSJEČANINA ZBILO SE U RUJNU

Otkrili napadača iz Kišpatićeve
Objavljeno 5. prosinca, 2022.
Otkriven je identitet jednog od napadača na 47-godišnjeg Osječanina. Bezumni napad zbio se sredinom rujna u Kišpatićevoj ulici u osječkom Donjem gradu. Za drugom dvojicom napadača policija i dalje traga. "Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika II. PP Osijek utvrđeno je kako je 30-godišnjak iz Osijeka, zajedno s još dvije nepoznate muške osobe, 18. rujna oko 5.15 sati pijan stajao na kolniku ceste u Ulici Mije Kišpatića. Kada je 47-godišnjak svojim vozilom došao na to mjesto, blicanjem ih je upozorio da se maknu. Tri muškarca prišla su vozilu i 30-godišnjak je počeo udarati po staklu, dok je drugi muškarac pokušao otvoriti vozačeva vrata i rukom je udario po njima. Osječanin se zaključao u automobil i nastavio voziti do svoje kuće, gdje su mu prišli napadači koji su krenuli za njim. Uz psovke, počeli su ga udarati rukama i nogama po cijelom tijelu. Napad je prestao kada je Osječanin uspio doći do vrata svoje kuće i pozvati obitelj. Lakše je ozlijeđen, doznajemo iz PU osječko-baranjske. Protiv 30-godišnjaka slijedi Optužni prijedlog Općinskom sudu u Osijeku zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Podsjetimo, nakon napada o svemu smo razgovarali sa suprugom žrtve koja nam je ispričala kako su tri mlađa napadača 47-godišnjaka udarala šakama po glavi i pokušali su ga srušiti na pod. "Branio se koliko je mogao. Uspio se nekako izmigoljiti i pozvonio je na našu kapiju, pa smo kći i ja izletjele na ulicu. Napadači su počeli bježati. Suprug mi je 60-postotni invalid, nema pola noge jer je stradao s 15 godina u prometnoj nesreći. Prije mjesec dana imao je operaciju slijepog crijeva i srećom ga nisu uspjeli srušiti i izudarati i po toj rani jer bi ga još više ozlijedili", ispričala nam je tada Osječanka, koja je bila šokirana napadom na supruga.

Nakon napada uslijedila je intenzivna potraga za napadačima, a s jednim od njih žrtva se i susrela sljedećih dana u jednom objektu na području Donjeg grada. S.Lacić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike