Osijek
MOTO KLUB OSIJEK

Nisu blagdani ako nema Motomrazova
Objavljeno 3. prosinca, 2022.

Nakon što je sinoć i službeno počelo Adventiranje u Osijeku, danas su duh blagdana, posebice darivanja u naš grad donijeli djedice i bakice mrazovi koji su se na motociklima provozali ulicama Osijeka. Riječ je o tradicionalnoj akciji darivanja djece koju organizira Moto klub Osijek.

Osječki su motomrazovi prvo posjetili Centar za odgoj djece i mladeži na Vinkovačkoj ulici, a potom Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje. Tamo su prigodnim poklon paketićima darivali najmlađe koji se tome, naravno, najviše i raduju. Potom su došli na središnji Trg Ante Starčevića gdje su ih dočekala razdragana djeca i njihovi roditelji. Veselo je, glasno, bučno i šareno bilo na Trgu, a djeca se se radovala i fotografirala sa svojim omiljenim motomrazovima i motomrazicama.

- Cijelu ovu godinu obilježavamo 48 godina postojanja. Svih tih godina živimo i radimo sa svojim sugrađanima, s našim prijateljima grada Osijeka. I ova današnja akcija je pokazatelj svim ostalim udrugama da nisu samo slovo na papiru, nego da trebaju bit sastavni dio zajednice, poručuju iz Moto kluba Osijek. Njima je, kažu, najveća radost vidjeti vesela lica djece i njihovih roditelja. Sve njih došao je pozdraviti i dogradonačelnik Vulin.

- Još jedna lijepa tradicija našeg grada koja pokazuje kako skrbimo jedni za druge, rekao je Vulin

Vesela ekipa motomrazova i motomrazica posjetila je naposljetku i prigradski Sarvaš gdje su također darivali djecu. D.Ku.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike