Mozaik
U NOVOM BIOGRAFSKOM FILMU

Ang Lee ulogu Brucea Leeja dao svom sinu
Objavljeno 3. prosinca, 2022.
Redatelj Ang Lee angažirao je svog sina Masona da glumi Brucea Leeja u novom biografskom filmu. Redatelj dvaput nagrađen Oscarima za najbolju režiju ("Brokeback Mountain", "The Life Of Pi") režirati će nadolazeći film pod nazivom "Bruce Lee", prema scenariju Dana Futtermana.

- Nije bio prihvaćen ni kao potpuno Amerikanac, ni potpuno Kinez, ali Bruce Lee je bio most između Istoka i Zapada koji je svijetu predstavio kineski kung fu, znanstvenik borbe i kultni izvođač koji je revolucionirao i borilačke vještine i akcijski film. Osjećam da moram ispričati priču o ovom briljantnom, jedinstvenom ljudskom biću koje je čeznulo za pripadanjem, posjedovalo golemu moć u tijelu od 60 kg i koje je neumornim napornim radom pretvorilo nemoguće snove u stvarnost - izjavio je Ang Lee za Deadline.

Mason Lee trenirao je za ulogu posljednje tri godine, a prethodno je glumio u "Billy Lynn‘s Long Halftime Walk" i "The Hangover Part II". Film će objaviti Sonyjev 3000 Pictures, a producenti su Elizabeth Gabler i Marisa Paiva.

- Bruce Lee dugogodišnji je strastven projekt za Anga i duboko emotivna priča koja prikazuje trijumfe i sukobe jednog od najistaknutijih stvarnih akcijskih heroja našeg vremena - rekla je Gabler. T.K.
Možda ste propustili...

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

Najčitanije iz rubrike