Mozaik
U LIPNJU 2023. GODINE

Elemental slavi 25 godina koncertom na Šalati
Objavljeno 3. prosinca, 2022.
Zagrebački hip-hop bend Elemental dolazi na gradski stadion Šalata obilježiti 25 godina karijere u subotu, 3. lipnja 2023. Kao jedan od najuspješnijih bendova ovog podneblja, nakon 25 godina postojanja, 8 albuma, 40 spotova i 60 milijuna pregleda na YouTubeu, uz 120.000 pratitelja na društvenim mrežama i gotovo 1000 live nastupa, vrijeme je da tako dugovječnu bendovsku karijeru Elemental proslavi najvećim samostalnim koncertom.

Podsjetimo, svoju punoljetnost 2016. godine Elemental je u Domu sportova obilježio dotad najvećim samostalnim nastupom, kada je okupio 4500 ljudi, svoju je 20. godinu proslavio objavljivanjem biografije "Sve, samo ne romantika!", koju je napisao Marko Podrug, i prvog kompilacijskog albuma "XOXO", a za 25. godišnjicu ponovno planiraju podignuti letvicu. Otkad je 1998. počeo kao uigrana trojka, Elemental je prerastao u punokrvni sedmeročlani bend s eklektičnim live nastupima. Posljednji studijski album "Ilica" objavljen je isključivo digitalno, a bend najavljuje i nove pjesme uskoro.

Elemental redovito nastupa na glazbenim festivalima diljem regije te je koncertno jedan od traženijih bendova, a slavljeničkim koncertom na stadionu Šalata još jednom će dokazati kako pjesme poput "Goli i bosi", "Prokleta ljubav", "Bolji si", "Malena", "Zašto te imam", "Iz dana u dan" ili, primjerice, "Tako lijepa" nisu olako nagrađene glazbenim statuama, te će obljetničkim nastupom otvoriti novo koncertno ljeto.

Ulaznice za Šalatu u prodaji su od ponedjeljka, 5. prosinca, po 90 kn (11,95 eura), a ta cijena vrijedit će do 31. prosinca. Od 1. siječnja cijena ulaznice penje se na 14 eura. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop, Rockmark i sva prodajna mjesta Eventima, kao i www.eventim.hr. T.K.
Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

SPEKTAKULARAN KONCERT U ARENI

Urban i gudači oduševili Varaždin

Najčitanije iz rubrike