Mozaik
OSJEČANKA NAKON POLUFINALA SUPERTALENTA IMA NOVE PLANOVE

Noelle se nada nastupu na
Dori s pjesmom “Bye Bye”
i najavljuje pravi spektakl
Objavljeno 2. prosinca, 2022.

Mlada i sve popularnija pjevačica Noelle, nedavno je sa svojim plesnim studijom Illusion nastupila u polufinalu TV showa Supertalent. Atraktivnim nastupom oduševile su publiku u studiju i milijunski auditorij pred malim ekranima te bile na korak do ulaska u finale. Noelle je još jednom pokazala svu raskoš talenta i neizmjernu kreativnosti i orginalnost u smišljanju plesnih koreografija. Ponosna je na njihove odlično ocijenjene nastupe koje su dugo i naporno pripremale i uvježbavale.



Noelle je, uz natjecanje u Supertalentu, paralelno radila i na novoj pjesmi pod nazivom "Bye Bye", koju je poslala na natječaj za Doru i za koju već polako priprema atraktivnu koreografiju. Ako njezina pjesma bude odabrana, Noelle na Dori obećava pravi scenski spektakl i visoko podići ljestvicu atraktivnosti nastupa na tom prestižnom i uvijek zanimljivom natjecanju.



- Još uvijek nam se sliježu dojmovi nakon nastupa u Supertalentu. Koliko lijepih riječi, koliko podrške, koliko ljubavi. Nemoguće je riječima opisati ovo neprocjenjivo iskustvo i što nam je sve ono donijelo, kao pojedincima i kao kolektivu. Svakodnevni treninzi do kasnih sati, uvježbavanje koreografije do najsitnijeg detalja, toliko odricanja i toliko ulaganja, isplatili su se na najbolji mogući način. Umorni, strgani, bolesni, ali nadasve sretni i zadovoljni što smo dali baš sve od sebe i gledateljima Supertalenta predstavili se u najboljem svjetlu. Sada okrećem novu stranicu i počinjem raditi na novom izazovu. Moj autorsko producentski tim Hit Factory za mene je skladao hitoidnu i energičnu plesnu pjesmu koju smo poslali na natječaj za Doru. Nadamo se najboljem, i već u glavi polako slažem koreografiju i smišljam kostime za scenski nastup. To mora biti stvarno efektno, nešto što do sada na Dori još nismo imali priliku vidjeti. Svi koji su pratili naše nastupe na Supertalentu vidjeli su što možemo i koje su naše mogućnosti. Za Doru to mora biti još mnogo jače i atraktivnije. Natjecanje tog kalibra to zahtijeva i zaslužuje. Za nastup na Dori potreban je cjelovit paket, dobra pjesma i impresivan nastup. Nadam se da će moja pjesma biti odabrana i da ću dobiti priliku u Opatiji pokazati sve što znam i mogu. Obećavam da neću iznevjeriti i da ću publici i gledateljima prirediti pravi mali spektakl. Do tada svima velika pusa i bye bye - s osmjehom poručuje Noelle. T.K.
Hit Factory za mene je skladao hitoidnu i energičnu plesnu pjesmu koju smo poslali na natječaj za Doru

Možda ste propustili...

KRATKI FILM REDATELJA NEBOJŠE SLIJEPČEVIĆA

Hrvatski film u selekciji Cannesa

Najčitanije iz rubrike