Mozaik
MLADA SLAVONSKA KANTAUTORICA IMA NOVU PJESMU

Kim Verson objavila “Božićno čudo”
Objavljeno 2. prosinca, 2022.

Talentirana kantautorica Kim Verson odlučila je nadolazeće zimske dane začiniti pjesmom "Božićno čudo". Ova božićna poslastica stilski zapakirana u pop-žanr donosi prozračnu i vedru blagdansku atmosferu. "Božićno čudo" pjesma je koja na prvu ulazi pod kožu i donosi duh blagdana.



- Jako me veseli što iz svoje kreativne radionice napokon predstavljam jednu božićnu pjesmu. "Božićno čudo" na vedar i razigran način donosi duh prave blagdanske atmosfere - riječi su kojima je Kim započela priču o nastanku ove pjesme. Pjesma, osim što je božićna, ujedno je i ljubavne tematike. Zanimljivo je kako je Kim prva u pjesmu uvela svima poznatog filmskog dječaka Kevina. On je sinonim za Božić i zimsko vrijeme, pa je sasvim opravdano zaslužio svoje mjesto u glazbenoj priči koju nam donosi Kim.

 

 



- Inspiracija su mi bili neki od božićnih filmova koje rado gledam uz kolačiće, toplu čokoladu ili domaći rum-punč, a smatram da je i Kevin zaslužio biti spomenut s obzirom na to da nas zabavlja iz godine u godinu svakog Božića - kaže Kim. Ova je pjesma nastavak njezine suradnje s Alanom Dovićem, koji je radio aranžman i produkciju Kimine glazbe i teksta. T.K.

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

D., ŽELJEZNE PILULE I EXTROFT DIJELIT ĆE POZORNICU S VELIKANIMA

Na INmusic festivalu #16 predstavit će se čak tri izvrsna Superval benda

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike