TvObzor
OVE NEDJELJE U TREĆOJ POLUFINALNOJ EMISIJI “SUPERTALENTA”

Doznat ćemo imena tri nova finalista
Objavljeno 2. prosinca, 2022.

Samo je još polovina slobodnih mjesta ostala u finalu “Supertalenta” nakon što su ulaznice za završnicu showa u drugoj polufinalnoj emisiji osvojili plesači na šipci Ivo i Mia, multi-voicer Mario Zovko i pjevač Kristijan Crnica. Ove nedjelje (4. prosinca) na redu je treća, odnosno pretposljednja polufinalna emisija, u kojoj će nastupiti devet kandidata.



Na pozornicu “Supertalenta” vraća se vatrena Ukrajinka Natasha Korotkina, koja je na audiciji pokazala jedinstven, nevjerojatan i dosad neviđeni stil trbušnog plesa, koji je članove žirija ostavio u šoku. Njezini neobični abdominalni pokreti u kombinaciji s trbušnim plesom i orijentalnim stilom izazvali su senzaciju i divljenje, a o zahtjevnosti njezine točke govori i činjenica da prije svojih nastupa ne smije gotovo ništa jesti. Svojom je audicijskom koreografijom Natasha pomela pozornicu, a za polufinale priprema spektakl koji se ne propušta!

Novi šokantan nastup prepun adrenalina priprema osebujni Španjolac Muy Moi, koji je na audiciji pojedinim članovima žirija utjerao strah u kosti, a neki su od njih okretali glavu zbog neizvjesnog završetka točke. No, bez obzira na neočekivana i zaprepašćujuća iznenađenja koja im je priuštio, Muy Moi je od žirija uspio osvojiti prolazne glasove, a što priprema za polufinale, tek ćemo doznati. S novom koreografijom na svili nastupit će svestrana plesačica Ana Vukman, koja je svojim audicijskim nastupom demonstrirala spoj umjetnosti i snage, a plesne korake pripremaju i članovi akrobatskog plesnog kluba Flik Šenkovec, koji jedva čekaju studio popularnog showa ispuniti pozitivnom, kreativnom i inspirativnom energijom.

Mladi pjevač Nikola Batinović iz Ploča, koji je svojim audicijskim nastupom postao pravi hit na društvenim mrežama, vraća se na pozornicu “Supertalenta” s novom pjesmom, koja će pokazati svu raskoš njegova vokala, a u trećoj polufinalnoj emisiji nastupit će i novogradiški slavuj i član opernog ansambla HNK-a u Osijeku Matej Predojević Petrić. Svoje glasnice za polufinale zagrijava i 10-godišnji Mauro Jakić, koji je svojim audicijskim nastupom rastopio srca žirija i publike. Zabave neće nedostajati uz nastup harmonikaša Mateja Jakše, koji nestrpljivo iščekuje ponovni izlazak na veliku pozornicu, a veselim će ritmovima atmosferu u studiju dodatno podignuti raspjevani članovi skupine Akustika Balkana. D. Miklić
Novi šokantan nastup priprema Muy Moi, koji je na audiciji pojedinim članovima žirija utjerao strah u kosti

Najčitanije iz rubrike