TvObzor
POSTAPOKALIPTIČNA SERIJA USKORO NA HBO MAXU I HBO KANALU

”The Last of Us” premijeru će imati 16. siječnja
Objavljeno 2. prosinca, 2022.

Originalna HBO-ova postapokaliptična serija "Тhe Last of Us" imat će premijeru u ponedjeljak, 16. siječnja, na streaming platformi HBO Max, a prva epizoda bit će prikazana istog dana i na HBO kanalu.Prva sezona serije imat će devet epizoda i odvija se 20 godina nakon uništenja moderne civilizacije. Joel, jedan od preživjelih, unajmljen je da prokrijumčari Ellie, 14-godišnju djevojčicu, iz surove karantene. Ono što započne kao manji zadatak, pretvara se u brutalno, srcedraparajuće putovanje, jer oboje mora proći kroz postapokaliptične Sjedinjene Države i ovisiti jedno o drugome kako bi preživjelo.

U glavnim ulogama su Pedro Pascal kao Joel, Bella Ramsey kao Ellie, Gabriel Luna kao Tommy, Anna Torv kao Tess, Nico Parker kao Sarah, Murray Bartlett kao Frank, Nick Offerman kao Bill, Storm Reid kao Riley, Merle Dandridge kao Marlene, Jeffrey Pierce kao Perry, Lamar Johnson kao Henry, Keivonn Woodard kao Sam, Graham Greene kao Marlon, Elaine Miles kao Florence, Ashley Johnson i Troy Baker.

Serija "Тhe Last of Us" temeljena je na hvaljenoj istoimenoj videoigri koju je Naughty Dog razvio ekskluzivno za platforme PlayStation®, a scenarij i izvršnu produkciju potpisuju Craig Mazin i Neil Druckmann. Serija je nastala u koprodukciji sa Sony Pictures Television, a među izvršnim producentima su i Carolyn Strauss, Evan Wells, Asad Qizilbash, Carter Swan i Rose Lam. PlayStation Productions, Word Games, The Mighty Mint i Naughty Dog supotpisuju produkciju. D.M.
Možda ste propustili...

HVALJENU ŠVEDSKU TINEJDŽERSKU SERIJU GLEDAJTE NA PICKBOX NOW

”Grmljavina u mom srcu”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OREMOVIĆEVA DRAMA “GLAVA VELIKE RIBE” STIGLA U KINA DILJEM HRVATSKE

Prizori iz bračnog života na balkanski način

2

ELENA STELLA

Ne mogu racionalno objasniti svoju potrebu za glazbom

3

U DOMAĆIM KINIMA ZAIGRALA NEODOLJIVA EKRANIZACIJA SVJETSKOG BESTSELERA

Tom Hanks je “Čovjek zvan Otto”