TvObzor
BAD DAUGHTER PREDSTAVLJA ŽIVU VERZIJU HVALJENOG PRVIJENCA

”Let Me Panic (Live in Pogon Jedinstvo)”
Objavljeno 2. prosinca, 2022.

Bad Daughter objavila je live album naslovljen "Let Me Panic (Live in Pogon Jedinstvo)", koji je izveden i snimljen na njezinu prvom nastupu u zagrebačkom Pogonu Jedinstvo.



Ovo live izdanje producirao je, miksao i masterirao Leonard Klaić, a snimljeno je 6. svibnja ove godine na promociji nagrađivanog debitantskog prvijenca Bad Daughter. Na "Let Me Panic (Live in Pogon Jedinstvo)" Dunja Ercegović je vokal, za gitaru, bas i elektroniku zadužen je Leonard Klaić, dok je Nikola Babić na bubnjevima. Filip Pacak je inženjer zvuka, majstor rasvjete Andrija Santro, scenograf Vanja Magić, a snimatelji su Daniel Gjurček i Hrvoje Baudoin koji je ujedno zaslužan i za montažu.

 



Dunja Ercegović, koja je na široj glazbenoj sceni poznatija kao Lovely Quinces, kroz projekt Bad Daughter poigrava se unutar granica indie pop žanra dajući mu nešto tamniju, ali plesnu i pitku viziju. Nakon što je više od 40 domaćih urednika i novinara skupno izabralo njezin "Let Me Panic" za album 2021. godine, uslijedilo je i priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album. Bad Daughter osvojila je Rock&Off nagradu za album godine i Pop&Off za izvođača godine, kao i nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. Nakon sjajnog albuma prvijenca, koji je sada dobio i live verziju, Bad Daughter uz aktualan novi singl "Bite Your Tongue" najavljuje svoje drugo studijsko izdanje.

Album "Let Me Panic (Live in Pogon Jedinstvo)", na kojem se nalaze "Intro", "Favourite Game", "New Lover", "Body And Soul", "Savage", "Bite Your Tongue", "Thick", "Drown Her", "Fuck Paris" i "Eyes On You", dostupan je na svim streaming servisima. D.M.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U DOMAĆIM KINIMA ZAIGRALA NEODOLJIVA EKRANIZACIJA SVJETSKOG BESTSELERA

Tom Hanks je “Čovjek zvan Otto”

2

OREMOVIĆEVA DRAMA “GLAVA VELIKE RIBE” STIGLA U KINA DILJEM HRVATSKE

Prizori iz bračnog života na balkanski način

3

ELENA STELLA

Ne mogu racionalno objasniti svoju potrebu za glazbom