TvObzor
KONCERT ĆE SE ODRŽATI 8. KOLOVOZA U PULSKOJ ARENI

Imagine Dragons na ljeto dolaze u Hrvatsku
Objavljeno 2. prosinca, 2022.

Jedan od najtraženijih pop-rock sastava današnjice, Imagine Dragons, nastupit će 8. kolovoza 2023. u pulskoj Areni. Tvorci svjetskih megahitova “Demons”, “Believer” i “Radioactive” te dobitnici Grammyja tako prvi put stižu na naše prostore.



Koncert u Puli dio je turneje “Mercury World”, koja slavi izlazak njihova dugoiščekivanog studijskog albuma “Mercury - Acts 1 & 2”. Europski dio turneje počinje na Smukfestu u Danskoj, u srijedu, 2. kolovoza, a nakon koncerata u Italiji, Hrvatskoj, Poljskoj, Litvi, Francuskoj, Izraelu i Grčkoj grupa završava europski dio turneje u Francuskoj u Chambordu, u nedjelju, 8. rujna.

U posljednjih pola desetljeća Imagine Dragons postali su jedan od komercijalno najvećih pop-rock bendova na svijetu, grupa koja je redefinirala pop-rock u 21. stoljeću puneći stadione i stvarajući himne koje ruše rekorde. Računajući kumulativnu prodaju od 66 milijuna albuma, više od 55 milijuna digitalnih pjesama i 110 milijardi streamova, ističu se kao jedini bend u povijesti s četiri RIAA dijamantna singla: “Radioactive” (14 puta platinast), “Believer” (10 puta platinast), “Demons” (10 puta platinast) i “Thunder” (10 puta platinast). Od svog pojavljivanja 2009. godine imali su pet uzastopnih albuma - “Night Visions” (2012.), “Smoke + Mirrors” (2015.), “Evolve” (2017.), “Origins” (2018.) i “Mercury - Act 1” (2021.) - među prvih deset na Billboardovoj ljestvici albuma Top 200. Objavljivanjem albuma “Mercury - Act 2” ove godine zaokružili su svoje prvo dvostruko izdanje, koje je producirao legendarni Rick Rubin.

Ulaznice za koncert grupe Imagine Dragons u pulskoj Areni puštene su u redovitu prodaju i mogu se kupiti u sustavu Eventim po cijeni od 640 do 800 kuna. D.M.
Možda ste propustili...

SATIRIČNA KOMEDIJA “IZA KULISA”

Jedinstven prikaz pandemije putem umjetnosti

PSIHOLOŠKI TRILER “KRIVI SPOJ” STIGAO U DOMAĆA KINA

Dopisivanja, moderni dejtovi i opasnost

AKCIJSKA DRAMA “GRAĐANSKI RAT: SVAKOM CARSTVU DOĐE KRAJ”

Filmsko upozorenje na ekstremističku politiku

Najčitanije iz rubrike