TvObzor
U ZAGREBAČKU TVORNICU DOLAZI U SKLOPU TURNEJE “GOOD TO SEE YOU”

Povratak Henryja Rollinsa nakon sedam godina
Objavljeno 2. prosinca, 2022.

Ikona nezavisne scene i jedna od najcjenjenijih figura američke alter glazbe, legenardni Henry Rollins, dolazi u Zagreb u sklopu svoje spoken word turneje "Good To See You", u Tvornicu kulture, u srijedu, 8. veljače 2023.



Glazbeno najpoznatiji kao član skupina Black Flag i Rollins Band, no jednako cijenjen i kao pisac, glumac i spoken word artist, Henry Rollins iza sebe ima više od 30 knjiga, hrpu albuma, filmova, glazbenih DVD izdanja te emisija koje je uređivao i vodio. Dobitnik je Grammya u kategoriji "Best Spoken Word Album", kao i Novinarske nagradne Južne Kalifornije, a posljednje desetljeće najviše nastupa uživo sa svojim spoken word konceptom, kojim puni kazališta i koncertne dvorane diljem svijeta.

U opisivanju Rollinsa nameće se mnogo etiketa, od komičara, provokatora do punk rock ikone, glumca, motivacijskog govornika i autora. Njegovi nastupi su entuzijastični i angažirani, a ima puno toga za ispričati. U Zagrebu, gdje je posljednji put bio prije šest godina (11. INmusic festival), nastupit će u za tu priliku posebno prilagođenoj Tvornici kulture, kapaciteta limitiranog na samo 500 sjedala.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 230 kuna (30,54 eura), a, ostane li ih, cijena će na dan nastupa iznositi 260 kuna (34,52 eura). Prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4) i sva Eventimova fizička prodajna mjesta te online na www.eventim.hr. D.M.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike