Zoran Veselinović
3.5.2024., 00:00
SJAJNI HRVATSKI ROKERI ODUŠEVILI SU KONCERTOM U DINGWALLSU
Bare & Majke u londonskom klubu

Kultni londonski klub Dingwalls zadrhtao je pod zvukom domaćeg rocka. Goran Bare & Majke održali su nezaboravan koncert 28. travnja, koji je opravdao sva očekivanja.

- Koncert je bio fantastičan, mi smo se dobro osjećali na bini, super je bilo što su ljudi uživali, i to je nama dovoljno - rekao je Goran Bare.

Na pozornici koja je ugostila svjetska glazbena imena poput RHCP i Imagine Dragonsa, Bare & Majke izveli su neke od svojih najvećih hitova, uključujući "Teške boje", "Ja sam budućnost", "Vrijeme je da se krene" i "Noćas prelazim rijeku". Sirovim rock-zvukom i odličnim tekstovima zauzeli su svoje mjesto među legendama klupske scene.

Prije koncerta bend je posjetio legendarni Abbey Road Studios, najznačajniji studio za snimanje na svijetu, poznat po svojoj kreativnosti i tehnološkoj izvrsnosti. Kultni studio posljednjih je 90 godina bio glazbeni dom brojnim vrhunskim izvođačima kao što su The Beatles, Pink Floyd, Shirley Bassey, Oasis, Radiohead, Sam Smith, Florence + The Machine, Ed Sheeran, Lady Gaga, Amy Winehouse, Adele i mnogim drugima.

- Bilo je impresivno, ovo što sam vidio – pozitivno sam šokiran. Velik dio povijesti pop-glazbe nalazi se ovdje. Ovo je stvoreno tridesetih godina, znači skoro 100 godina pop-glazbe je ovdje, i to pričamo o vrhunskoj glazbi. Još uvijek sam pod dojmom, jako inspirativno, poučno i super iskustvo - rekao je Bare. T.K.